Idén is Mikulásgyár

2009. december 11. 09:48

Az ország 13 pontján 30 ezer rászoruló családnak szeretnének segíteni.

2009. december 11. 09:48

A központi helyszín a budapesti Felvonulási téren lesz, de az ország 12 plázájában is megnyitnak majd a karitatív megmozdulás vidéki központjai. Idén december 11. és 22. között a postahivatalokban ingyen fel lehet adni a Mikulásgyárba szánt csomagokat. A szervezők tartós élelmiszereket, tisztítószereket, könyveket, játékokat és ruhákat várnak, az adományokat még karácsony előtt eljuttatják a rászoruló családokhoz - tette hozzá Zsolnay Endre főszervező.

A legfontosabb szempont, hogy könnyen csomagolható legyen az ajándék és ne törékeny, ugyanis csak ezeket tudják gond nélkül eljuttatni még karácsony előtt a családokhoz.

Tavaly 19 ezer nehéz sorsú családnak tudtak ajándékot vinni a karácsonyfa alá, idén a cél, hogy 30 ezer rászoruló család kaphasson az adományokból. A szervezők remélik, hogy sikerül majd sok érdeklődőt a Felvonulási térre csábítani, ezért felállítanak egy színpadot, ahol délutánonként gyermekprogramokkal, esténként pedig a felnőttek szórakoztatásával, koncertekkel kedveskednek a jótékony közönségnek.

Mikulásgyár

Figyelem! Ma nyílik a Mikulásgyár (Hírszerző)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!