Le a nemzeti idiotizmussal!

2009. december 18. 18:21

A Demokratikus Hálózat azt javasolja Molnár Oszkárnak, hogy ne játszadozzon a golyóival, mert az veszélyes.

2009. december 18. 18:21
Állítják, részükről semmiféle postai küldemény nem érkezhetett Molnár Oszkár részére. A szervezet közelményt adott ki az esettel kaocsolatban: "A dolog szánalmas provokáció, ami miatt rendőrségi feljelentést is teszünk, mert minket is érdekel, hogy ki az a bolond ebben az országban, aki éles lőszereket küldözget jobboldali politikusoknak. Az ilyen akciókat mélyen elítéljük, mert a küldemények feldolgozása során bárki megsérülhet, akár tisztességes, jóravaló emberek is, mint például a postások.

Az eset kapcsán felmerül részünkről a gyanú, hogy egy egyszerű rasszista hátterű jobboldali kampányfogásról van szó. Korábban ugyanis szélsőjobboldaliak küldözgettek fehér porokat, bombákat szocialista politikusoknak és fontos megjegyezni, hogy ma az edelényi polgármester az egyik legnépszerűbb jobboldali politikus ezekben a körökben. Molnár Oszkár nem véletlenül haragszik a Demokratikus Hálózatra, mivel szervezetünk hozta nyilvánosságra az edelényi polgármester politikai pályafutásának végét jelentő videókat.

A Demokratikus Hálózat elfogadja Orbán Viktor azon döntését, hogy Molnár Oszkárt páros lábbal rúgta ki a FIDESZ-ből. Hálásak nem vagyunk, mert pártjában Molnár Oszkár nélkül is dominánsan vannak jelen az "Oszibához" hasonló közéleti időzített bombák. A Demokratikus Hálózat ezúton is nyilvánvalóvá teszi, hogy Molnár Oszkár bukása után is küzdünk a nemzeti idiotizmus minden megnyilatkozása ellen. Ehhez nincs szükségünk éles lőszerre, hanem miként idáig is humorral és egyszerű tényfeltáró munkával végezzük munkánkat. A méltán frusztrált edelényi képviselőt pedig ezúton arra szólítjuk fel, hogy ne játszadozzon a golyóival, mert az veszélyes..." - írja a Demokratikus Hálózat.

Molnár Oszkár ne játszadozzon a golyóival, mert az veszélyes! (168 óra)


Megfenyegették Molnár Oszkárt


Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemhivo
2009. december 19. 15:16
...`Molnar kimondta az igazsagot...` Mikor mondta ki? Akkor amikor kijelentette, hogy a magyar a vilag osnyelve? ....vagy akkor amikor a zsidok M.Oszagi megszallasarol vizional?
bmucsai
2009. december 19. 13:24
Demokratikus Hálózat? Útálom az ilyen hálózatokat. Megint megmondják "valakik", hogy mi a PC. Doktríner ballábszagú banda! Az új FIDESZ jelölt - mint orvos - biztosan többet tud a "gyógyszer" fogyasztásról. Molnár Oszkár egy őszinte, becsületes ember benyomását keltette, akinek jelleme van. Az ilyen emberekre nincs szükség a politikában, még a fideszben sem! A DH kiGOJ-ozta.
nyg
2009. december 19. 07:25
A Demokratikus Hálózat azt állítja magáról, hogy humorral közd a nemzeti idiotizmus ellen. Viccesen háborús bűnösök után kutakodnak a nemzeti sírkertben, tréfás megemlékezést tartanak Ságvári (gyilkos) Endréről, és mókásan megfigyelés alá helyezik a miséző papokat. Mit mondjak, alig bírtam a könnyeimmel. Bruhaha.
states
2009. december 18. 21:47
Oszinak végre méltó ellenfele akadt, ez alighanem a gigászok csatája lesz, ha csak Edelény első emberének addig nem küld postán valaki egy nukleáris töltetet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!