Suchman: Gyurcsány igazi sas

2009. október 02. 20:14

Továbbra is fúrják egymást a szocialisták Somogy megyében.

2009. október 02. 20:14
A korábbi miniszter, jelenleg kormánybiztos Suchman Tamás a múlt héten ment neki a helyi pártvezetésnek, miután kiderült, hogy ő csak alternatív helyet kap a jövő évi választásokon a megyei pártlistán. Az MSZP országgyűlési képviselője a Somogy Televíziónak már azt is mondta, hogy az MSZP képviselőjelöltjeinek kiválasztása nem is a megyében történt, és míg ő a Balaton és Somogy fejlesztéséért dolgozott, párttársainak egy része a listás helyekért lobbizott.

Ráadásul Suchman szerint a jelöltek kiválasztása mögött a háttérben még mindig ott áll a korábbi pártelnök, Gyurcsány, akivel neki több konfliktusa is volt. Tavasszal Suchman volt az első, aki a párton belül lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet.„Gyurcsány igazi sas, aki nem kér meg legyeket, hogy segítsenek” - fogalmazott a hírTV-nek Suchman Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője. „Gyurcsány Ferenc erős ember, ha le akar velem számolni akkor le fog velem számolni” - tette hozzá. Suchman a Somogy TV-nek azt is mondta, hogy ha az MSZP jelenlegi megyei elnöke, Kolber István nem képes egyben tartani a somogyi szocialistákat, akkor inkább távozzon posztjáról.

A párt kaposvári képviselője és országos elnökhelyettese, Lamperth Mónika mindezekre úgy reagált, hogy abba kell hagyni a belső ügyek kiteregetését. „Ezt a vitát le kell zárni, a belső tisztázandó dolgokat belül kell elrendezni, itt a vége” - jelentette ki az MSZP elnökhelyettese. Lamperth Mónika nem akart válaszolni arra a kérdésre sem, hogy a listaállítást milyen szinten befolyásolhatta a megyében Gyurcsány Ferenc. Kolber István, a somogyi szocialisták elnöke pedig csak annyit közölt, hogy Suchman Tamás egyébként már hónapok óta nem vesz részt a megyei pártszervezetek ülésein.

„Ha Gyurcsány le akar velem számolni, akkor le is fog” (hírtv)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. október 04. 18:51
Ha a szoci bagázs marja egymást, az jó az országnak. Bár szüksége is van rájuk az országnak. Mint, papucsállatkának a toalettpapírra.
bmucsai
2009. október 03. 13:25
Központ! Jelentem a sas lesz@rt. Ismétlem a sas lesz@rt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!