Molnár Oszkár ellen tüntetnek

2009. október 13. 21:09

A Demokratikus Hálózat az 1944-es nyilas hatalomátvétel évfordulóján demonstrál a Fidesz székház előtt.

2009. október 13. 21:09
Molnár Oszkár közéletből való távozását, valamint a Fidesz vezetőinek egyértelmű elhatárolódását követeli a Demokratikus Hálózat, amely október 15-én, csütörtökön este hétkor tiltakozó demonstrációt tart a Szentkirályi utcában, a Fidesz székházánál.

Kalmár Szilárd, a Demokratikus Hálózat alelnöke az időpont kiválasztását azzal indokolta, hogy ezen a napon vette át Szálasi Ferenc a hatalmat 1944-ben, Edelény polgármesterének kijelentései pedig a nyilasok gyűlöletkeltő ideológiájával mutatnak hasonlóságot.

A baloldali civil szervezet alelnöke szerint bár az esemény meghívójában az olvasható, hogy "Orbánék egyértelműen harcba indultak a gyűlöletvoksokért", a demonstráció semmiképpen sem tekinthető valamiféle kampány részének.

A rendezvényen mécseseket gyújtanak majd, beszédek azonban nem lesznek: a szervezők mindenkit várnak, aki demokratának és humánusan gondolkodó embernek vallja magát.

A Fidesz székház előtt tüntetnek a nyilaspuccs évfordulóján (NOL)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. október 14. 14:20
Ez a baj veled vén bohóc mackó - meg a hozzád hasonlókkal. A kettős mérce. Ha Peresz kijelent valamit, az frankón elfogadható dolog. De ha valaki felemlegeti az elhangzottakat, az már antiszemita, fasiszta meg a többi szokásos. Varrod már a gombot brumm-brumm?
medve
2009. október 14. 11:02
Oszi kapja be és a választásokig ne szólaljon meg. Simon Pereszre hivatkozni saját hülyeségeid leplezésére nem bölcs.
nyg
2009. október 14. 08:28
Oszár semmi mást nem mondott, mint Simon Peresz. Ez tény. Ha Oszi következetes lenne, most ugyanazt a magyarázatot kellene adni, amit Peresz adott: az ominózus megnyilatkozást csupán viccnek szánta és nagyon csodálkozik, hogy a magyarok mára elvesztették a humorérzéküket.
sunázó
2009. október 14. 07:06
Fizetett köcsögök! Ti itt elokoskodtok egymás közt, amúgy népszavásan, de ez a választókat nemigen fogja érdekelni jövőre. Nagy ívben leszarja azt a maroknyi buzit, akik ti vagytok. Majd szobán belül folytathatjátok a bukta után, akár gatya nélkül is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!