Magyarország szégyenei vagyunk

2009. október 30. 13:56

Az utolsó szó jogán szólaltak fel az olaszliszkai lincselés vádlottjai.

2009. október 30. 13:56
A Debreceni Ítélőtáblán befejeződött az olaszliszkai lincselés másodfokú tárgyalása. A perbeszédek után a vádlottak még szólhattak az utolsó szó jogán, ítélethirdetés két hét múlva következik.

Az elsőrendű vádlott megbánást tanúsított és sírva fakadt beszéde közben, a másodrendű vádlott szerint bárhogy próbálja, nem tudja bizonyítani a maga igazát, de nagyon szégyelli, hogy részt vett ebben az egészben. Az ötödrendű vádlott ártatlanságát hangoztatta, míg a negyedrendű és a hatodrendű vádlott nem kívánt élni az utolsó szó jogával. A hetedrendű vádlott társai nevében is bocsánatot kért a sértett családjától és az egész országtól. A vádlott azt mondta: Magyarország szégyenei vagyunk.

Két hét múlva lesz ítélethirdetés az olaszliszkai perben (Index)

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2009. november 15. 23:44
„Mondd, hogy megbántad! Sírd el magad, akkor 3-4 évet levesznek" - ezt javasolta ifj. H. Dezső... Az "Ősember" fedőnevű akciót az ügyész kérésére rendelték el, ennek során lehallgatták a rabomobilban szállított vádlottakat. Így bizonyosodott be, hogy Sz. András beismerő vallomása és bocsánatkérése, amit az elsőfokú ítélet megszületése után tett, nem tekinthető őszinte nyilatkozatnak, ezért a bíróság nem tekintette enyhítő körülménynek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!