Nincs diplomája Juhásznak

2009. szeptember 19. 11:57

A titokminiszter életrajzában ugyanakkor az szerepel, hogy van.

2009. szeptember 19. 11:57
Nem rendelkezik egyetemi diplomával Juhász Gábor polgári titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter, bár az Országgyűlés honlapján szereplő életrajzában az olvasható, hogy a közgazdaságtudományi egyetemen 1991-ben áruforgalmi szakon szerzett diplomát - írja szombati számában a Magyar Nemzet.

Juhász Gábor a lapnak nyilatkozva elismerte, hogy nem adott le szakdolgozatot, és nem is államvizsgázott, így diplomával sem rendelkezik. Ugyanakkor hozzátette, hogy bár nincs közgazdász diplomája, a közgazda címet viselheti, és betölthet olyan munkaköröket, amelyek egyetemi végzettséghez kötöttek. Az MSZP-s képviselő 1991-ig volt a felsőoktatási intézmény hallgatója, ám azt nem fejezte be, bár abszolutóriumot szerzett. (MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2009. szeptember 22. 12:26
Azóta kiderült, hogy főiskolai diplomája van. Hozzátenném, hogy bármennyire furcsa, a miniszteri poszthoz - ellentétben a szakállamtitkárival - nem szükségeltetik felsőfokú végzettség. Miniszterből bárki lehet. Látjuk. :) Ami érdekes a sztoriban, inkább az a tipikus szoci hozzáállás. Már az is jellemző, hogy valótlan adatot ad meg önéletrajzában. Nem ez az első eset - szoci körökben. Ami ennél furcsább, hogy úgy próbálja feltüntetni, mintha nem az ő sara lenne. És ilyeneket neveznek ki miniszternek Magyarországon. Brrrr.
sunázó
2009. szeptember 19. 20:24
Négy év gimit? Elbukott a pótérettségin. Összevitázott a matektanárával, szerinte háromszögnek 180 oldala van.A töri tanárát pedig arról győzködte, az MSZP robbantotta ki a Nagy Francia Forradalmat, és építette fel a Bastillest, jul. 14-e után. Földrajzból azt bizonygatta, hogy a birkanézés ausztrál juhászok felfedezése. Magyar juhászok közül, csak övé a licensz.
cutcopy
2009. szeptember 19. 19:05
Ugyan már, ezek a szocik iskola nélkül is annyira pengék.. Amúgy érettségije van vagy csak kijárta a négy év gimit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!