Whoopi Goldberg a Budapest Pride mellett

2009. augusztus 31. 12:52

Az amerikai színésznő videóüzenetben biztosította támogatásáról a szombati melegfelvonulás résztvevőit.

2009. augusztus 31. 12:52
Whoopi Goldberg elmondta: évek óta figyelemmel kíséri a magyarországi felvonuláson történő erőszakos eseményeket és fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a toleranciára. Nagyon szereti Magyarországot, de legalább olyan elkötelezett híve az emberi jogoknak. "Hiszek abban, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, és mégis mindannyian ugyanarra vágyunk: szabadságra, tiszteletre, szeretetre és békére" - üzent a résztvevőknek. Szerinte a Budapest Pride felvonulói is ugyanazt a vágyat fejezik ki, mint akik Magyarország történelme során a szabadságért és a demokráciáért küzdöttek.

Felhívta a figyelmet arra, hogy nem mindenkinek kell egyetértenie a felvonulással, "de minden demokráciában élő magyar állampolgárnak egyet kell értenie az egymás elleni erőszak határozott elutasításával". Elmondta: büszke azokra a homoszexuálisokra, leszbikusokra, bi- és transzszexuálisokra, akik nyíltan felvállalják az identitásukat. Szerinte ezek az emberek megérdemlik az egyenlő jogokat, a kormány és a karhatalmi erők támogatását és védelmét, de legfőképp egy békés menetet. (MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. szeptember 01. 11:55
honphibu-zi! Megleptél ezzel, de előnyösebb oldaladat is bemutattad. Kiállsz egy nő mellett! Napkitörés?, beindult az Etna?, oszi elutasított? Világért sem akarok mélyebb családi bonyodalmakba kukkolni... De a Whoopi egészséges férfinak nem kell. Te attól még csípheted...
honphibu
2009. szeptember 01. 08:44
Pumi, azt, hogy nigger meg leszbikus, azt kifelejtetted!
Ombudsmanyus
2009. augusztus 31. 14:56
Ezt a tramplit azért futtatják egyrészt, mert néger (bocsánat, afro-amerikai), másrészt, mert - valószínűleg felvett - neve (nem a Whoopi) jól cseng hollywoodi körökben. A filmjei viszont nézhetetlenek, ezért aztán fel kell valamivel hívnia magára a figyelmet.
honphibu
2009. augusztus 31. 13:27
Szerintem a Chuck Norris is támogatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!