Osztályozza a magyar pártok kampányát Wermer András

2009. június 05. 13:56

Nem tudunk meg semmit a magyar pártokról, mert saját magukkal vannak elfoglalva - mondja Wermer András, a Fidesz volt kreatív agya.

2009. június 05. 13:56
Hiába vetnek fel fontos témákat is a magyar pártok az EP-választási kampányban, semmit nem tudunk meg arról, mit is gondolnak ezekről, mondja Wermer András, a Fidesz 1998-as kampányfőnöke. Szerinte Magyarországon a politika már régóta csak saját magával foglalkozik, nincs releváns mondanivalója a választók számára.

Wermer szerint a szocialisták feliratai kocsiból gyakorlatilag olvashatatlanok, márpedig az óriásplakát erre van kitalálva. A Fidesz kampánya Wermer szerint világos üzenettel bír, az SZDSZ-é pedig egy kifejezetten hatásos kampány, csak nem úgy, ahogy ezt a párt vezetői elképzelték.Az MDF kampányában "nem éppen a legokosabb megoldásokat" látja.

Wermer András az EP-kampányról (Hírszerző)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!