Hoppá! A Jobbiknak már kongresszusa is van

2009. június 27. 11:45

Címversenyünk hétvégi kiadásában a kormányzásra készülő Vona Gábor és a Jobbik kongresszusa a főszereplők.

2009. június 27. 11:45

(MTI-címversenyünk lényege, hogy egy általunk választott, nyers MTI-hírnek olvasóink adnak internetes-kattintós címet. A címeket a kommentek között várjuk.)

Jobbik-kongresszus - Vona: a kormányzásra kell készülni

    Budapest, 2009. június 27., szombat (MTI) - A társadalom azt üzente nekünk, hogy a Jobbik kezdjen el készülni a kormányzásra - mondta európai parlamenti választási eredményüket értékelve Vona Gábor elnök a parlamenten kívüli párt szombati kongresszusa előtt tartott sajtótájékoztatón.


    A tanácskozás célja a választási eredmény értékelése, a jövő feladatainak meghatározása, valamint az alapszabály módosítása "apróbb pontokon" annak érdekében, hogy "még jobban, még hatékonyabban, még erőteljesebben, de ugyanazt folytassuk", amit eddig - mondta, megjegyezve: rajtuk kívül minden nagyobb politikai erőnek újra kell fogalmaznia magát.
    Közlése szerint a párt országgyűlési választási programja az EP-kampányéra alapul, "még több tartalommal, még több területtel kibővítve".
    A Jobbik EP-listájának második helyéről Brüsszelbe került Balczó Zoltán arról beszélt, hogy képviselőik az ottani frakcióalapítási tárgyalások során három lényeges csatlakozási feltételt támasztanak. Ezek: a lisszaboni szerződés elutasítása, azt, hogy "magyargyűlölő párt ne legyen benne", valamint feltételük, hogy "minden esetben közösen fognak együttműködni".
    Hangsúlyozta: nincsen arról szó, hogy mindenáron csatlakozni akarnának valamelyik formációhoz, hiszen függetlenként is fontos szerepet játszhatnak.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner
2009. június 30. 14:08
Köszönjük a válaszokat, ismét nehéz volt a döntés, de megszületett. A nyertes pedig zoli28 a következő címmel: "Hoppá! A Jobbiknak már kongresszusa is van" Gratulálunk! Íme a következő feladvány, kevesebb politikával, de annál több méreggel: http://mandiner.hu/cikk/fuzarium-toxin_-_tobb_termeket_visszavonta_a_tortellino_kft__is_mti_cimverseny_
nénike
2009. június 29. 16:18
Ujujuj! Orbán házába költözne Vona!
cutcopy
2009. június 28. 18:30
Vona vonakodik a huzavonától - Kormányt is egycsapásra alakítana!
Google
2009. június 28. 16:03
Adjon a Vona: Szebb Jövőt! Nem megy, jön a Vona! Merjünk kicsik lenni; Vona is vezethetné Magyarországot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!