Betyársereg indul a melegfelvonulás ellen

2009. június 14. 16:38

Zagyva és társai a Szeged környéki pusztákon szervezik a betyárokat.

2009. június 14. 16:38
Együttműködnek ezentúl a nemzeti radikálisok – jelentette be Toroczkai László és Vona Gábor Szegeden. Többek között a melegfelvonulást akarják megakadályozni. Bemutatkozott az önvédelmi mozgalomként jellemzett Betyársereg is. A Zagyva György Gyulával, a HVIM elnökével, Kiss Róberttel, a Magyar Gárda főkapitányával és Trityán Zsolttal, a Betyársereg képviselőjével tartott vasárnapi szegedi összejövetel helyszínét és dátumát az indokolta, hogy 1919 június 14-én Horthy Miklós Szegeden alapította a Nemzeti Hadsereget.

A szervezetek közötti zártkörű megbeszélés egész délelőtt tartott Ópusztaszeren és a „Szeged környéki pusztákon". Ott volt többek között Budaházy György, és a Magyar Rock Nemzeti Egyletet képviselő Sziva Balázs is. A házigazda szerepét is magára vállaló Toroczkai közölte: sikeres volt a tárgyalás, az együttműködés ezentúl intézményesebb lesz. A Betyársereg a „szabad hadviselés, népi ellenállás" elvét követi. Nem hierarchikus szervezet, „hanem klánok laza szövetsége", tagjai eredményesek a küzdősportokban. Először az idei melegfelvonulást szeretnék megakadályozni.

Zagyva és társai a Betyárseregről (Index)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oscar
2009. szeptember 04. 15:42
Nevetseges....lejaratjak az orszagot europa kulturaltabb resze elott....mennenek vissza a jobbagykorba...oda valok...
segabor
2009. június 15. 09:25
Téééényleg. Nekem is Monty Python animáció bizserget a képre be. Ezek a srácok nagyon ráérnek, hogy melegeket akarnak kergetni (csak nehogy nekik is melegük legyen). Mennének inkább a mezőgazdaságba segíteni, ott (is) elkelne a kemény magyar kéz.
Elpet
2009. június 14. 20:53
A fenti kép kísértetiesen idézi Terry Gilliam egykori munkáit. Az ember szinte várja, hogy a fej kettéválik, és kiugrik belőle egy taposó láb, vagy valami.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!