Hivatalos: itt folytatja Dejan Sztankovics!

2024. május 16. 19:10

A szerb edzőt kivásárolták korábbi szerződéséből.

2024. május 16. 19:10

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Ahogy arról csütörtök délután beszámoltunk, a vesztes kupadöntő után távozik a Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics. 

A távozás híre után hamar hivatalossá vált, hogy a szerb tréner Oroszországban folytatja, a Szpartak Moszkva vezetőedzője lesz, amiről a klub honlapja is beszámolt már

 – olvasható a Nemzeti Sporton

Sztankovicsot a Szpartak kivásárolta korábbi szerződéséből, és két évre kötelezte magához. A klub közleményében megírta, hogy az edző négy segítője is követi a szakembert Moszkvába. A fradi.hu közben beszámolt arról is, hogy Sztankovics már az Újpest elleni mérkőzésen sem ül le a padra, a zöld-fehéreket Leandro fogja vezetni a derbin. 

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­k­­e­l­­d­­­ ­­a­ ­­s­­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­u­n­c­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
gyaloggos
2024. május 17. 08:49
MAGAM részéről örülök is annak, hogy SZTANKOVICS elmegy., nem megbízható, nem kiegyebbsúlyozott lett a FRADI vele. DE! MÁTÉ CSABA menesztése ÉRTHETETLEN , MEGMAGYARÁZHATATLAN volt! ONTOTTA a FRADI gólokat a keze alatt! S KUBATOVÉK helyette hozták Sztankovicsot. NAGYON nagy hiba volt, mindenképpen várni kellett volna, MÁTÉ CSABÁNAK lehetőséget adni a nemzetközi kupákban is. AZT a helyzetet már nem lehet visszahozni, még egyszer nem lesz, nem lenne ugyanaz, ugyanolyan MÁTÉ CSABÁVAL sem.
Zjzj
2024. május 17. 00:04
Nagy muszkafszszopo lehet ha hajlando feladni az eu kupaszereplest egy elizolalt nemzeti bajnoksagert…
magyar-850
2024. május 16. 22:07
Én nem bánom hogy elmegy edzőként nem egy nagy pukkanás Embernek meg sosem volt szimpi olyan sunyi fazon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!