Több tiszteletet Közép-Európának!

2021. április 01. 22:04

Az európai baloldal mindenkit elhallgattatna, akivel nem ért egyet, és amikor lehetősége van rá, ezt meg is teszi.

2021. április 01. 22:04
Varga Judit
Varga Judit

„Sophie In ’t Veld balliberális EP-képviselő legutóbb Janez Jansát, Szlovénia demokratikusan megválasztott miniszterelnökét cenzúrázta. Jól ismerjük In ’t Veld asszonyt, akinek már egy évtizede a kedvenc hobbija Magyarország rágalmazása.

A képviselő abszurd módon az Európai Parlament szlovéniai médiaszabadságot vizsgáló munkacsoporti meghallgatásán tiltotta meg a szlovén miniszterelnöknek, hogy nyilvánosan bemutasson egy, a témával kapcsolatban készített videofelvételt. Az ülést vezető képviselő önellentmondásokba keveredve, kioktató hangnemben magyarázkodva utasította el a szlovén miniszterelnök kérését.

Újabb bizonyíték, hogy a »jogállamisági« ülések nem a demokráciáról és az alapjogokról, hanem a jobboldali vezetésű országokkal szembeni politikai boszorkányüldözésről szólnak.

Több tiszteletet Közép-Európának! Több tiszteletet a közép-európai állampolgároknak!”

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2021. április 02. 09:51
szanalmas vagy, varga.
zakar zoltán béla
2021. április 02. 09:44
az un io egy züllött rakás
olajfa1
2021. április 02. 09:02
TalÁn most majd a LENGYELEKKEL MEG SALVINIVEL KI TUDJUK VÍVNI EZT A TÖBB TISZTELETET...
balbako_
2021. április 02. 08:37
Különösen arcátlan hogy az állandóan jogállamról böfögők egyszerűen a legalapvetőbb és legősibb jogot tapossák a legjobban a vádlottnak a védelemhez való jogát! (Orbánnal is ezt tették adtak neki 10 percet, hogy az órákig a fejére olvasott vádakra válaszolhasson) Jansának még ezt is megtiltották!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!