Szürreális: az egyik hiányzó fogáról kérdezték Karácsony Gergelyt (VIDEÓ)

2024. május 02. 08:34

A főpolgármester egy olyan kérdést kapott május 1-jén, amire jól láthatóan nem volt felkészülve.

2024. május 02. 08:34
null

Nyitókép forrása: Bede Zsolt TikTok-oldala

A Vadhajtások főszerkesztője videót tett közzé a közösségi oldalán, amelyben a baloldal egyik május 1-jei rendezvényén kapta mikrofonvégre egy kérdés erejéig a főpolgármestert. Bede Zsolt általában kendőzetlen őszinteséggel és sokszor provokatív módon szokta pellengére állítani az interjúalanyait.

Ezúttal sem tett másképp, ugyanis Karácsony Gergelyt nem az egyik megvalósultalan programjáról kérdezte, hanem egy ennél sokkal érzékenyebb, személyes témáról.

„A felső jobb hármast miért nem csináltatod meg? Öt év alatt nem volt rá időd?” – kérdezte Bede Zsolt a főpolgármestert, aki jól láthatóan zavarba jött a kérdéstől.

Nem, jó nekem ez így

– válaszolta Karácsony Gergely.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg: 

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szalai Piroska

Facebook

Idézőjel

Első ránézésre jónak látszik a budapesti munkaerőpiac, de mégis rossz a helyzet.

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2024. május 02. 22:10
Nem engedem bántani a karigerit, megint túl jártak a libsibolsiturbóbelga területfelügyejők. Most a közterületfenntartók szedték be az adományokat gratula! A libsibolsik mindig megszívatják a normál embereket!
akkor ki
2024. május 02. 19:39
szarferi a szemkilövető vagy az atomtehén verte neki ki az agyarát?! Aki még álmában is mosolyog, annak minimum annyi fogának kell lenni, mint a vihogó hiénának!
Zolotarjov
2024. május 02. 16:57
Fogas kérdés..:)
Patika
2024. május 02. 16:33
Azt hiszem az beltört a fideszbe.... (mondta az öreg Sam fog., hogy többé nem fog ki rajta egy fölösleges szem fog.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!