Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Karácsony Gergely főpolgármester hajlandó kiállni vitára a Partizánon

2024. május 14. 07:02

Az RTL és az ATV felkérését eddig nem fogadta el tudtommal.

2024. május 14. 07:02
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

Fotó: Mandiner / Földházi Árpád

„Lett eredménye, hogy hetek óta kitartóan kezdeményeztem a főpolgármester-jelölti vitát: úgy tűnik, hogy a Partizánon végül Karácsony Gergely főpolgármester hajlandó kiállni vitára, még ha az RTL és az ATV felkérését eddig nem is fogadta el tudtommal.

Szentkirályi Alexandra információim szerint sajnos eddig nem vállalta a vitát sehol, illetve csak azzal a feltétellel, ha a város szerinte valódi vezetőjeként Gyurcsány Ferenc is eljön – ha csak ezen múlik, tőlem akár hozhatja is.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 



 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. május 14. 18:48
Egyáltalán tud beszélni a hosszú szemét?
konfucius
2024. május 14. 13:52 Szerkesztve
Jólvan Dávid, menjél szépen vitázni a marcsihoz, ezzel legitimáld őt. A város vezetésére való kompetencia azonban nem függ attól, hogy valaki hajlandó-e ködöt szurkálni veletek egy szélbalos médiumban. A választók látják karácsony teljes inkompetenciáját, a te gerinctelenségedet és szakbarbarizmusodat, és azt is, hogy az érdemi jelölt valójában kilenc évig gyűjtötte a tapasztalatokat a város vezetésében, olyan mentorral, akinek a működését Budapest aranykorának tartják a normális emberek. Alexandra a lehető legjobb választás, te meg menjél szépen vitatkozni a gelikével, az való nektek kettőtöknek.
bokrosbirka
2024. május 14. 11:00 Szerkesztve
Igen Kanyi Geci már csak ott mer vitázni, ahol a hosszúnyelvek szépen alányalnak és másokat beszaroznak. Azért ez nem semmi, hogy egy DK-s támogatott csak a szélső baloldali lehetőséget képes elfogadni. A neo marxisták kemény kötésűek, mint a mamut kaki! . Ilyen egy igazi nyírtassi haszid zsiráf!
Ernest01
2024. május 14. 08:36
Lejt a pálya ,vigyázz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!