Amerikai karácsony

2018. december 27. 17:05

A világ-libsizmus kötelező imakönyve, a New York Times hosszú cikket szentel Magyarországnak.

2018. december 27. 17:05
Aristo
Pesti Srácok

„A CNN nevezetű függetlenobjektív hírtelevízió, a világ szeme, nem kevesebb mint hat műsorban foglalkozott egy távoli, soha nem hallott országgal, melyet Hungary-nek neveznek. Sőt, a világ-libsizmus kötelező imakönyve, a New York Times is hosszú cikket szentel ennek az országnak, melynek kevesebb lakosa van, mint mondjuk New York-nak. Az átlag amerikai két magyart ismert eddig összesen. Az egyik Lugosi Béla, akiről köztudott, hogy Drakula néven vért szívott egy távoli helyen és erről dokumentumfilm is készült. A másik Gábor Zsazsa, aki számtalanszor ment férjhez, akkor is, mikor már menni sem tudott és a nászéjszakát az intenzíven töltötte.

MOST PEDIG EGY ÚJABB MAGYAR HORRORFIGURÁVAL VOLTAK KÉNYTELENEK MEGISMERKEDNI: MR ORBÁNNAL.

Ő – a CNN és a  New York Times szerint – a legrémesebb fasiszta autokráciát építette ki, és most arra készül – miután orosz hackerekkel hatalomra juttatta Trumpot –, hogy az egész világot igájába hajtsa. Tervének végrehajtásában ördögi ravaszsággal jár el. Mindenkit megtévesztve nem tart fenn Gestapót, senkit sem vitet el, választásokat rendez és emeli a béreket. Országában még haladó újságírókat is csak akkor vernek, ha részegen randalíroznak a gyorsétteremben. És akkor se nagyon.

OLYAN EZ, MINTHA HITLER, NAGY RAVASZUL, TURISTAVÍZUMMAL MENT VOLNA MOSZKVÁBA.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. december 28. 17:52
:))) Szegény CNN, NTY és a többi FNF (fake news factory)...
gacsat
2018. december 28. 15:40
Jew York Times. Egy keresztény alkalmazottjuk van, mutatóba. http://sonsofeuropa.com/wp-content/uploads/2018/08/New-York-Times-Jews.png
Pelso j.
2018. december 28. 05:50
Arra nem megy, hogy tételesen és racionálisan cáfold a NYT cikkét, ismét csak a buta kínlódásra futja. Jól van ez így.
sgt.ELIAS
2018. december 27. 21:15
Autentikus székely -gulyás 60 dkg marhalábszár-hús , mehet birka is (jó, ha bőrös részek vannak benne), vehetünk 30 dkg lapockát és egy sertéscsülköt, tartalmasabb lesz a székelygulyás leve; 6 dkg vöröshagyma, mokkás kanálnyi szétdörzsöli köménymag, 1,5 -2 dkg só, 6 g rózsapaprika, 8-10 dkg zsír, 75 dkg savanyú káposzta, 3 dl tejföl, mokkáskanálnyi liszt. Elkészítés Basszunk egy jót, 30 perc minimum , előjátékkal ... Pörköltet készítünk (az összevágott hagymát megfonnyasztjuk, a húst kockára vágjuk, félig puhára párolt húst zsírjára sütjük, előtte pirospaprikával megszórjuk). A savanyú káposztát hideg vízben gyorsan átmossuk, lecsurgatjuk és a feltett, megpirított hússal (pörkölttel) összekeverjük. Először saját levében, mérsékelt tűzön, lefedve pároljuk, ha szükséges, egy kis forró vízzel pótoljuk. Amikor a hús megpuhul, rövid, pörköltszerű leve legyen. Közben igyunk , vörösbort . Mehet a cuccba is .....-) A tejfölt simára keverjük a liszttel, hozzákeverjük a káposztás húshoz, jól átforraljuk, amíg a piros zsírja a felületén jelentkezik. Ha nem találnánk elég színesnek, a tálba kitálalt székelygulyást öntsük le egy- két kanál paprikás zsírral (2 dkg zsírt felmelegítünk, feloldunk benne egy kávéskanál paprikát). Tejfölt és friss kenyeret kínáljunkhozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!