Szenzáció: magyar játékos került be a Barcelona keretébe!

2024. szeptember 25. 13:32

Szerdán hivatalossá vált, hogy bekerült Barcelona felnőtt meccskeretbe Yaakobishvili Áron.

2024. szeptember 25. 13:32
Aron Yaakobishvili goalkeeper of Barcelona during the LaLiga EA Sports match between Rayo Vallecano and FC Barcelona at Estadio de Vallecas on November 25, 2023 in Madrid, Spain.

Nyitókép: Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kedden a Mandiner is beszámolt róla, hogy ismét a felnőttcsapattal készül Yaakobishvili Áron. A fiatal magyar kedden már Hansi Flick csapatával gyakorolt, miután az első számú kapus, a német Marc-André ter Stegen súlyos térdsérülést szenvedett. A 18 éves Yaakobishvili – aki hivatalosan a Barca UEFA Ifjúsági Ligában is érdekelt U19-es csapatához tartozik, de a mostani idényben a második számú együttesnek számító Barcelona Atlétic meccsein is rendre ott van a kispadon – harmadik számú kapusként kapcsolódott be a munkába.

Szerdán hivatalossá vált, hogy bekerült Barcelona felnőtt meccskeretbe Yaakobishvili Áron.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arisztokrata
2024. szeptember 25. 14:23
No, ez a Barca már a béka segge alatt van, Lewandowski alig nulla. Sikeresen szétverték a Messítlenített csapatot, emögött jórészt a baszk függetlenségi törekvések letörése állt.
blanconegro
2024. szeptember 25. 14:07
Szalai a Real Madrid keretében volt anno. És?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!