Durván lepontozták Szoboszlait, a magyar középpályás kilógott a Liverpoolból

2024. szeptember 29. 06:46

Arne Slot szerint mindenki realista.

2024. szeptember 29. 06:46
ALEXANDER-ARNOLD, Trent; SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/AP/Rui Vieira

Mint arról beszámoltunk, a Premier League 6. fordulójában a Liverpool a Wolverhampton Wanderers otthonában lépett pályára. Arne Slot együttese az első félidő hosszabbításában szerezte meg a vezetést Konaté fejesével. A második félidő elején a hazaiak szinte a semmiből egyenlítettek, azonban a Liverpool Szalah büntetőjének köszönhetően 2–1-re megnyerte a találkozót.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzet leszögezi: akadozott a gépezet a Premier League utolsó helyezettje, a Wolverhampton Wanderers elleni bajnokin. 

A Vörösök sok hibával játszottak, rengeteg volt az eladott labda, és két ziccer is kimaradt – az egyik sajnos Szoboszlai Dominik nevéhez fűződik.

A Liverpool Echo szerint lefelé lógott ki a klasszisunk, a csapatból csak ő kapott ötös osztályzatot, indoklásuk szerint az említett helyzetét góllal kellett volna befejeznie, a második játékrészben pedig elveszett a pályán. A Sky Sportsnál a kezdőcsapat tagjai közül öten kaptak hetest, a többiek, beleértve Szoboszlait is, teljesítményét hatossal értékelték.

„Mindenki realista, a játékosok elég tapasztaltak, tudják, hogy a hatodik fordulóban még nem a valós képet mutatja a tabella. 

Ha már nagyjából tizenkilenc mérkőzés lezajlott, na akkor lesz értelme beszélni róla, hogy hol tartunk. 

Természetesen örülünk a jó eredményeknek, mert új vezetőedző és stáb jött a csapathoz, akik nagyon sikeres elődök helyére jöttek. Ha eddig elveszítettünk volna már négy-öt meccset, akkor minden nagyon másképpen nézne ki” – szögezte le Arne Slot.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000096
2024. szeptember 29. 10:51
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­­k­­­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­s­­­z­­e­­x­­­i­ ­­­p­­u­­n­c­­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Derek Zoolander
2024. szeptember 29. 10:50
Az edzőjének igaza van, többet kellene vállalnia gólszerzésben. Ha belőtte volna a helyzetét akkor most senki sem kritizálná. Persze amikor Salah meg Diaz meg ilyesmi játékosokkal vagy egy csapatban, akkor nehéz eldönteni hogy egyénieskedsz vagy őket próbálod kiszolgálni. Gondolom nem egyszerű megtalálni az egyensúlyt ebben középpályásként. Lesz még sokkal jobb meccse is ott.
oberennsinnen49
2024. szeptember 29. 08:10
Az angolokat az irritálja - és láthatan a csapattársakat még inkább, - hogy Szoboszlai már az érkezése másnapján eljátszotta, hogy nagyobb Liverpool-ikon ő, mint azok, akik évek óta ott játszanak. Ezért zárják ki a játékból - akár tudat alatt is - egyzsóval, a túl nagy szájat sehol nem kedvelik, Liverpool miért volna ez alól kivétel. Ha nem változtat drasztikusan - kevés beszéd, TÖBB futball, de ezt kőkemény következetességgel, sokkal nagyobb szerénységgel - akkor fokozatosan leépül, mert már ma sem érzi komfortosnak a liverpooli pályán a helyét. Igaz, a válogatottban pont az ellenkezője van, ottz túl komfortos a fiú, eldöntötte, hogy a magyar válogatottnál ő az alfa és az omega, jobb lenne, ha Rossi mester megbeszélné vele, hogy adja le a kapitányi szalagot, mert az jótékony hatással lesz a teljesítményére. Szóval, lenne feladat. De mindenesetre lehangoló látni, hogy egyre inkább vergődésre hasonlít ő ott Angliában, és a válogatott sem siker.
ördöngös pepecselés
2024. szeptember 29. 07:36
én az első félidőt láttam a Liverpool passzpontossága túllépte a magyar nb3-at. A britek ketrecharccal pótolják a focitudásuk hiányosságait. Szoboszlai focitudását megölik a rákényszerített fizikai igénybevétellel. Ezt egyébként jól teljesíti. A kihagyott helyzete csak akkora hiba volt mint amiket a csatárok meccsenként követnek el. A kapus túl közel volt. Ugyanezt a Milan ellen berúgta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!