<![CDATA[mandiner.hu - Orbán Viktor]]> https://mandiner.hu/tag/orban_viktor/ hu-HU <![CDATA[Ónody-Molnár Dóra (168 Óra): Új év, régi módszerek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gajdics Ottó (Magyar Idők): Tudományos béljóslás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tálos Lőrinc (Reflektor): Orbán Viktor és a krumplileves esete]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[LMP: „Döglött" a paksi beruházás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Bádog): Hadházynak 5 forintosokban fogom kifizetni a 300 ezer forintot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Millei Ilona (Népszava): Ön Magyarország miniszterelnöke?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hargitai Miklós (Népszava): Démon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szanyi Tibor (MTI OS): Cameron és May már megbukott, felkészül: Orbán]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vadai Ágnes (Facebook): Elmondhatjuk tehát, hogy aki a Fideszre szavaz az arra szavaz, hogy ne kapjunk uniós forrást]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ágoston Balázs (Demokrata): O1GY]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Boldog István (Facebook): Vágyunk arra, hogy valaki megmutassa, mitől kell félnünk]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hermann György (Facebook): A szekkókat szakszerűen elfedték]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Újabb botrány tört ki Orbán irodája körül]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Weber szigorúbb lenne a hetes cikkelynél is]]> Az Európai Néppárt hivatalos csúcsjelöltje szerint hiteles, pártpolitikától mentes jogállamisági mechanizmus létrehozása szükséges.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktorra hivatkozott, amikor pártot váltott a francia politikus]]> Sarkozy korábbi minisztere megelégelte a középjobbon eluralkodó káoszt, és Marine Le Pen új pártjához csatlakozott – adta hírül a Figyelő.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dopeman: Orbán full profiba tolja (videó)]]> „O1G, azaz Orbán 1 Gangsta...” Videó.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ujhelyi István (MTI-OS): Kétszázhuszonhatodik alkalommal kongatom a harangokat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyar Idők: A miniszterelnök február 10-én tartja évértékelő beszédét]]> Szó eshet majd a kormány legújabb családtámogatási döntéseiről és az európai parlamenti választás tétjéről is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem akarnak mártírt csinálni belőlünk, erre nagyon vigyáznak – Tordai Bence a Mandinernek]]> Nem volt elvárás, hogy a tüntetések után rögtön népszerűbbé váljanak az ellenzéki pártok – mondja Tordai Bence a Mandinernek. A Párbeszéd aktivista képviselője szerint a gecizős jelszó erőt mutat, Alinsky és Popovics útmutatóit használni kell, Simicska Lajos pedig Szent Pál-i fordulatot tett. Az alig mérhető Párbeszéd politikusa szerint nincs gond a saját legitimációjával, ellenben az Orbán-kormány rég nem legitim. Nagyinterjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Márki-Zay Péter (Facebook): Visszatérőben a demokrácia?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gajdics Ottó (Magyar Idők): Több mint Kormányinfó]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pindroch Tamás (Figyelő): Balos szakmai sztenderdek: Orbán lemosta az ellenzéki sajtót]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr András (Facebook): Alkalmatlan és gyáva miniszterelnököt láttam tegnap a kormányinfón]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szél Bernadett (Facebook): Látszatdemokrácia kamusajtótájékoztatója]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szanyi Tibor (Tumblr): Légiutas-kísérőt keresnek Orbán mellé]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ökopolisz-vita: liberális demokráciában vagy kompetitív autoriter rendszerben élünk?]]> Az LMP pártalapítványának folyóiratbemutató estjén a jelenlegi hazai politikai rendszert elemezte két politológus: Szűcs Zoltán Gábor és Filippov Gábor.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Demokratikus Koalíció (MTI-OS): Ki kell zárni a Fideszt az Európai Néppártból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[MSZP-Párbeszéd: Hazudott a miniszterelnök]]> Az MSZP és a Párbeszéd Európa-párti kampányt kezd az „Európa-ellenes orbáni kormányzattal" szemben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szél Bernadett (Facebook): Látszatsajtótájékoztató]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor „megfutamodását” látta a Kormányinfón a DK]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Az alku urai a dolgozók]]> A kormány mindent megtesz azért, hogy meglegyen a 4 százalékos növekedés az idén - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, az év első kormányinfóján, megjegyezve: álláspontjuk szerint ha nem hoznak az első negyedévben a gazdasági növekedést segítő lépéseket, az 4 százalék alatt lesz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: A magyar vállalatoknak lesz helyük Kínában]]> Orbán Viktor szerint büszkeségre ad okot, hogy sikerült áthidalni a Magyarország és Kína közötti hatalmas távolságot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Robert Skidelsky (Project Syndicate): Jó politika, rossz közgazdaságtan]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Célunk, hogy menővé tegyük a gyermekvállalást – Novák Katalin a Mandinernek]]> Ne a gyerekekből, hanem a gyerekekért éljenek a szülők – mondja Novák Katalin lapunknak a felelős gyermekvállalás témája kapcsán. Az államtitkár szerint a nyugati típusú társadalmakban már nem racionális indokok szólnak a gyermekvállalás mellett, ezért a népességfogyás megállítása érdekében a kormány az érzelmekre is igyekszik hatni. Novák kiemelte: 2030 mérföldkő lesz a magyar demográfiai folyamatok alakulásában. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: A szakemberek tudása Európa versenyképességének arany fedezete]]> Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le versenyhátrányát – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az EuroSkills Budapest 2018 – a szakmák Európa-bajnokságának ünnepélyes megnyitóján.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tóth András (Kapitalizmus blog): A nemzetállamok korszaka még messze nem ért véget]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A legtöbb fiatal a Fideszt támogatja – Böröcz László a Mandinernek]]> A Fidelitas nem marginalizálódott, sőt kormányzati döntések kidolgozásában is részt vesz – mondja Böröcz László, aki szerint itt lenne az ideje, hogy a pártok ifjúsági szervezetei jelen legyenek az egyetemi közéletben. Böröcz úgy látja: „az erőszakos, budapesti, liberális kisebbséggel nincs értelme újabb parttalan vitákba keveredni”. A Fidelitas elnökével Tusványoson beszélgettünk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[John Feffer (TomDispatch): Kelet-Európa megmutatta, hogy a neoliberalizmus reakciós populizmust teremt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor (Miniszterelnök.hu): A magyar fiatalok bárhol meg tudják állni a helyüket az egész világon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Meglocsolta unokáját a miniszterelnök]]> Piros tojást kapott a locsolásért Orbán Viktor.
[...] Bővebben!
]]>