<![CDATA[mandiner.hu - belföld]]> https://mandiner.hu/tag/belfold/ hu-HU <![CDATA[Szivárványszínű füstöt eregetett a Momentum az MTVA-nál]]> Hisznek a sokszínűségben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tatabányán tüntettek az ellenzéki képviselőnők]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Meglökdösték az Echo TV stábját a tüntetésen]]> „Kormánykutya csicskák, szarrá lesztek verve!”
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Varga-Damm. Vadai. Szabó. Szél. Kunhalmi.]]> Itt a magyar Spice Girls?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tizenhárom éve történt a hejcei légikatasztrófa]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ezentúl a fiúkat is beoltják HPV-vírus ellen?]]> A kormány ezt kezdeményezi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így vonultak az Andrássy úton a tüntetők]]> Nem az a kifejezett rendszerbuktató tömeg.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Elmúlt az idő, mikor számított, ki milyen elveket vall” – a Clark Ádám téren tüntettek]]> „Az ócska kis prolik – vagyis a munkásosztály – termelik a segged alá a javaidat” – üzent Bayer Zsoltnak Nagy Blanka.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz-KDNP: A magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy még több migránst hozzanak be ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kétszázan tüntettek Salgótarjánban]]> A felszólalások után a tüntetők Becsó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő irodájához vonultak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[DK: Történelmi szégyent hozott ránk Orbán illiberalizmusa]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gurmai: Orbánék megbénították a demokráciát, mi megbénítjuk az országot]]> Balassagyarmaton tüntet a szocialista képviselő.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ahmed H. idegenrendészeti őrizetbe került, hamarosan elhagyja az országot]]> Egyelőre idegenrendészeti őrizetben várja okmányai elkészülését.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ÉLŐ: Lamperth Mónika pihen]]> Cikkünket folyamatosan frissítjük.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pesterzsébeten sem alkalmazzák a túlóratörvényt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Útlezárások és tüntetések lesznek szombaton]]> Forgalomlassításra lehet számítani a fővárosban és több vidéki városban is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A tüntetések pszichológiája]]> 1956, arab tavasz, fideszes Békemenet és ellenzéki tüntetések – hol a közös halmaz? Mi áll egy tüntetés mögött? A tüntetések pszichológiáját jártuk körbe, megszólaltatva Szummer Csaba pszichológust is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Változik a Kossuth- és Széchenyi-díj Bizottság összetétele]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ahmed H.-t kiutasítják Magyarországról]]> A szombaton szabadlábra kerülő Ahmed H.-t kiutasítják Magyarországról. Ez azonban csak úgy történhet meg, ha van egy olyan ország amelyik befogadja.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bohár Dániel (ECHO TV): Nem tiltottak ki sehonnan]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ellenzéki pártok és szakszervezetek lassították a forgalmat Nagykanizsán]]> Félpályás forgalomlassító demonstrációval tiltakoznak a túlóratörvény és a kormány ellen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Századvég: A magyarok többsége nem kér az ellenzéki színjátékból]]> A magyarok többsége nem támogatja a sztrájkot és nem kér az ellenzéki színjátékból – derült ki a Századvég Alapítvány friss felméréséből.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Böcskei Balázs (Mérce): Miért nincs, és nem is lesz még sokáig sikeres újbaloldali párt Magyarországon?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mozgalmat indított az ellenzéki együttműködés érdekében Jávor Benedek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bősz Anett szerint a diákokat megalázza a középiskolai felvételi]]> „Az Orbán-kormány gimnáziumi felvételi rendszere azt üzeni a gyerekeknek, hogy buták és tehetségtelenek” – írja a liberális képviselő.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nemesdy Ervin kerülhet a BKK élére]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[DK: Az EU igyekszik megvédeni a demokrácia alapértékeit]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: Megakadályozzuk, hogy Brüsszel végrehajtsa az ENSZ migrációs csomagját]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A csehek kétharmada támogatja a melegházasságot]]> Három közvéleménykutató-intézet külön-külön vizsgálódott, a felmérések eredménye lényegében azonos.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem értékesít többé cukros üdítőket a középiskolákban a Coca-Cola]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: Ötszáz új munkahelyet létesített a FAG debreceni beruházása]]> A külügyminiszter az átadó ünnepségen kiemelte, hogy tavaly több mint 17 ezer új munkahely jött létre a beruházások nyomán, az átlagfizetés ezeken a munkahelyeken 420 ezer forint volt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Uniós biztos: Javulnak az utazási körülmények néhány Budapestről induló vasútvonalon]]> Az EU kohéziós alapjából mintegy 53 milliárd forint befektetésnek köszönhetően az utasok hamarosan jobb körülmények között utazhatnak néhány magyar fővárosba tartó és onnan induló vonaton.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balatoni József (WMN): Mindjárt kiosztják a félévi bizonyítványokat – Érdemes még teperni a jobb jegyért?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dr. Máté-Horváth Nóra : Össze fog dőlni az egészségügyi rendszer?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pénzügyminisztérium: A Világbank szerint is gyorsabban növekedett a magyar gazdaság]]> A globálisan lassuló növekedéssel szemben Magyarországon maradhat a magasabb ütemű növekedés – írja a Pénzügyminisztérium.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Átlagosan napi 125 000 művi abortuszt végeznek a világon]]> Ezt a sokkoló adatot a Breitbart.com oldal közölte az Origo híradása szerint. Ezzel a művi abortusz vált messze a legelső halálokká, amennyiben az ilyen okból meg sem született magzatokat élőnek tekintjük.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Szeretnék közelebb hozni az Alkotmánybíróságot az állampolgárokhoz”]]> Az Alkotmánybíróság és a Mathias Corvinus Collegium legújabb versenye rendhagyó módon ismerteti meg az alkotmányjog iránt érdeklődő egyetemistákkal az Alkotmánybíróság működését, célját és feladatát. Az Országos Alkotmánybírósági Szimulációs Verseny (AB§zi) során a hallgatók az alkotmánybírók előtt bizonyíthatják tételes alkotmányjogi tudásukat, érvelés technikájukat, előadóképességüket. Az első helyezett 200 ezer forint értékű díjazásban részesül. A verseny részleteiről, a főszervezőt, Kasza-Tóth Krisztinát kérdeztük.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szajlai Csaba (Figyelő): Mit érnek a magyar fizetések?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: 2018-ban külgazdasági rekordokat döntött Magyarország]]> Az elmúlt év volt minden idők legsikeresebb éve a befektetés-ösztönzés szempontjából, soha ennyi és soha ilyen nagy értékű beruházás nem érkezett Magyarországra – mondta Szijjártó Péter.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurkó Szilvia (WMN): 2018 tíz legbotrányosabb gyermektémája jogász szemmel ]]> [...] Bővebben!
]]>