<![CDATA[mandiner.hu]]> https://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Kurz: A tagállamok már nem az elosztásra összpontosítanak, hanem a határvédelemre]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Mérce): Gyurcsány 100 ezer forintra perelt egy posztom miatt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[MSZP: Visszatért a remény, hogy meg lehet dönteni Orbán rendszerét]]> Egyértelműen sikeresnek ítélték a szombati tüntetéseket a szocialisták. Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes a „látszatdemokrácia” kereteinek lebontását és ellenzéki összefogást ígért az MSZP vasárnap délelőtti sajtótájékoztatóján. Kijelentették, hogy a tavaszi ülésszakon folytatják az obstrukciót. Összefoglalónk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Több mint húsz év után ismét pokolgép robbant Észak-Írországban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Andy Vajna (Index): Állandóan hozzuk a dicsőségeket az országnak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Skrabski Fruzsina (Facebook): Ima a Katolikus Egyházért]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor (Facebook): Köszönök mindent, Barátom!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Benkő: A gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott]]> Az elmúlt években a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter az MTI-nek adott interjújában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elhunyt Andy Vajna]]> Hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Salvini: Olaszország továbbra sem nyitja meg kapuit a migránsok előtt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ujhelyi István (MTI-OS): Egy újabb ostoba fideszes hazugság leleplezése]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Aristo (Pesti Srácok): Lerágott csont]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Több ezren tüntettek Trump ellen a washingtoni Nők menetén]]> Több ezren tüntettek szombaton Washingtonban az elnök két éve történt beiktatása alkalmából.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Politológus: Kudarcba fulladtak a szombati tiltakozások]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lelkész: A vallási üldözések 70 százalékában keresztény az áldozat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hollik: A tüntetések az EP-választási kampány részét képezik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem övezte nagy érdeklődés a szombati tüntetéseket]]> Az ellenzék által kommunikált „országos sztrájkhangulat” ellenére nem övezte nagy érdeklődés a szombati demonstrációkat, néhány százan vettek részt a meghirdetett eseményeken országszerte.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump javaslatot tett a demokratáknak]]> Trump átmeneti védelmet ajánlott bizonyos migránsoknak a részleges kormányzati leállás feloldása érdekében.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dömötör: Ahmed H. ügye egy szimbólum]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Alapjogokért Központ (Facebook): A véleményszabadság mindenkit megillet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ Istenhitről, gyógyításról - riport Csókay András idegsebésszel]]> Itthon és külföldön is nagy figyelemmel kísérik azt a műtétsorozatot, amelyet Csókay András idegsebész főorvos és három orvostársa végez egy fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikerpár szétválasztása céljából. A beavatkozás következő lépcsőjére Magyarországon kerül sor. Dr. Csókay Andrással a hvg. készített interjút, amelyből kivételes hosszúsága miatt csak szemelvényeket tudunk közölni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Mérce): Erős vidéki tüntetések mellett teljes káosz Budapesten]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rekordmagas a Liga támogatottsága]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szivárványszínű füstöt eregetett a Momentum az MTVA-nál]]> Hisznek a sokszínűségben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Puzsér Róbert (Facebook): Kubatov azzal érvel az alkalmatlanságom mellett, hogy depressziós vagyok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megadja Gábor (Facebook): Egész nyugodt hétvégénk van]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurcsány Ferenc (Facebook): Ahogy mondják az ellenzéki képviselőnők, Blanka]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bencsik Gábor (Magyar Idők): Hazugság Romániával példálózni]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tatabányán tüntettek az ellenzéki képviselőnők]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A nacionalisták és a populisták ellen szólalt fel a CSU frissen megválasztott elnöke]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Meglökdösték az Echo TV stábját a tüntetésen]]> „Kormánykutya csicskák, szarrá lesztek verve!”
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A forint héthavi csúcson az euróval szemben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ „Felgyorsult a jog átpolitizálódásának és politika eljogiasodásának folyamata” − beszélgetés Stumpf Istvánnal]]> Orbán Balázs rovatvezető, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára – folytatva beszélgetéssorozatát – ezúttal Dr. Stumpf István alkotmánybíróval beszélgetett. Az interjúban szó esik az amerikai konzervatív jogi gondolkodásról, az Európai Unión belüli nemzeti érdekeket és a föderalizmust pártolók értékvitájáról, illetve az összeesküvés-elméletekből ismert „mély állam” fogalma is górcső alá kerül.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tragédia: gyanútlanul sétálgató robotot ütött el az önvezető Tesla]]> Önvezető Tesla Model S ütött el egy humanoid robotot Las Vegasban. A nagyjából 2000 dollárba kerülő Promobot v4-es robot épp egy raktárból tartott egy kiállításra, de letért a kijelölt útról. Egy parkoló bevezetőútjára gurult, ahol elütötte a Tesla. Kritikusok szerint a baleset a Promobot marketingakciója volt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Apró szivacsokkal tüntetnék el a megmaradt kemót a szervezetből]]> A mór megtette kötelességét, a mór mehet – mondhatnánk Jágóval, ha cinikusak akarnánk lenni. De cinizmusról szó sincs, annál inkább arról, hogy amerikai tudósok megtalálták a módját annak, hogy ha a daganat elpusztításával már betöltötte szerepét, a szervezetet megszabadítsák a kemoterápiás anyagoktól, így csökkentve a mellékhatásokat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az amerikai kormányzat leállásának dilemmája]]> Az ország 2019-es költségvetéséről való egyezség hiányában az Egyesült Államok szövetségi kormányzatának egy tekintélyes része tavaly december 22. napján leállt. Az úgynevezett „government shutdown” immáron a negyedik hetébe lépett, amivel Amerika történelmében a leghosszabbnak számító kormányzati leállássá vált. A sokak által a „fékek és ellensúlyok” elmélete, és ezzel együtt a demokratikus jogállami berendezkedés győzelmeként jellemzett állapot a valóságban súlyos közjogi és alapjogi dilemmákat vet fel a tengerentúlon.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A hazai bankok extraprofitot termelnek, de alig hiteleznek]]> A magyar bankrendszer magas költségszinttel és részben ezért drága pénzügyi szolgáltatásokkal, hitelekkel működik – olvasható egy jegybanki elemzésben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A magyarok vagyona nőtt a legnagyobbat a V4-ek között ]]> Magyarországon nőtt legnagyobb mértékben a háztartások GDP-arányos nettó pénzügyi vagyona a többi visegrádi országgal összehasonlítva a válság óta – áll a Századvég Gazdaságkutató Zrt. legújabb elemzésében.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sörbizniszbe kezdett az orosz posta és boltokat is nyitnak majd]]> Sör forgalmazásába kezdett 3200 hivatalában az orosz posta – közölte a Pocsta Rosszii sajtószolgálata kedden az RNS hírügynökséggel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Globális szövetségre lépett a két autógyártó óriás, új modellt fejlesztenek]]> A Volkswagen AG és a Ford Motor Company kedden bejelentette, hogy átfogó szövetségre lépett, és ennek keretében olyan megállapodásokat kötött, amelyek célja a két globális járműgyártó erősségeinek kiaknázása, versenyképességének javítása a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében – közölte a két járműgyártó magyarországi képviselete az MTI-vel.
[...] Bővebben!
]]>