Orbán Viktor a szabad Magyarország ellensége

2019. március 15. 14:24

Magyar Liberális Párt
MTI-OS

Orbán egy hataloméhes és szélsőséges populista, aki kirekesztésből, gyűlöletből és félelemből kovácsolta politikáját.

„Miközben Orbán Viktor a szabadság fontosságáról beszélt a március 15-i ünnepségen, politikája az alapvető jogok folyamatos korlátozására épül. Miközben erős Európáról beszélt, minden eszközt megragad, hogy szétverje az uniót.

A Fidesz elnöke tovább folytatja a Nyugat-ellenes harcot, és tovább sértegeti európai szövetségeseinket. Az előttünk álló 2019-es választások tétje az, hogy olyan vezetőket válasszunk magunknak, akik Európára partnerként és nem ellenségként tekintenek. Olyan vezetőket, akik nem korlátozzák a magyar szabadságot, hanem megvédik azt.

Bár Orbán Viktor Magyarország regionális felemelkedését vizionálta március 15-i beszédében, az igazság az, hogy hazánk három régiója a hétből Európa legszegényebb térségei között szerepel. Orbán szerint szabadságban gyarapodik a magyar, ehhez képest a rendszerváltás óta soha nem fogyott ilyen gyorsan a nemzet.

Orbán Viktor keresztény értékekről papol, közben tovább folytatja gyűlöletpolitikáját a menekültekkel szemben. Arról beszél, hogy meg kellene védeni Európát, ehelyett folyamatosan blokkolja a válságövezetek közös, európai megsegítését.

A Liberálisok szerint Orbán egy hataloméhes és szélsőséges populista, aki kirekesztésből, gyűlöletből és félelemből kovácsolta politikáját. Itt az idő, hogy közös erővel megállítsuk, és végre valódi békét teremtsünk Magyarországon, és visszaadjuk a magyar nemzet szabadságát.”

vissza a teljes nézetre