A lehetőségek kapuja

2018. január 12. 21:05

Aristo
Pesti Srácok

Ha például inog alattunk a padló, ne a kannás borra gondoljunk, hanem arra, hogy keleti szelek fújnak, és hazánk hajója éppen távolodik Európától.

„Mik hát a legfontosabbak, hogy a haladás élharcosai lehessünk az elkövetkező hónapokban?

Elengedhetetlen, hogy azelőtt (2010 és 2017 között) Fidesz-szavazók legyünk!

Olyan, aki mostanra kiábrándult az elnyomó rezsimből és harcolni akar ellene. Lásd: a »Nem tűrhettem tovább« kezdetű önéletrajzi szkeccset, melyet majd megkapunk előre megírva, a kinyomtatott internettel együtt. Az ellenzéki oldalon ugyanis egyenesen imádják az árulókat. Ennek történelmi tradíciói vannak náluk, emlékezzünk csak a szocdemek olyan árulóinak, mint Szakasits Árpád, Marosán (Buci) György, vagy Nyers (Reform) Rezső későbbi fényes karrierjére. Ők sokáig szocdemek voltak, de azután egy ponton nem bírták tovább és a társadalom jobbá tételének érdekében átálltak a kommunistákhoz. Továbbá azért is, hogy ne őket akasszák fel, hanem ők akaszthassanak fel másokat. Archetípusuk valószínűleg Hegedűs volt az Egri csillagokból.

Legyünk nagyon-nagyon keresztények!

Ez azért fontos, mert a így hitelesen képviselhetjük a »keresztény« értékeket, mint például a migráció támogatása, vagy a hajléktalanná vált alkeszek tűcsere programja, hogy a fertőzés veszélye nélkül, intravénásan adhassák be maguknak az almabort. Ugyanakkor azonban véljük úgy, hogy a legkeresztényibb cselekedet a keresztek eltávolítása mindenünnen. A látszólagos ellentmondást oldjuk fel azzal, hogy nem a kereszt teszi a keresztényt.

Szenvedjünk el üldöztetést!

Vegyük észre, hogy ama pillanat óta, midőn a helytelenül adagolt kémiai ágensek, vagy a kezelés abbahagyásának hatására arra az elhatározásra jutottunk, hogy belevetjük magunkat a demokratikus jövőért vívott harcba, megfigyelnek, ellehetetlenítenek, üldöznek bennünket.Ha volt munkahelyünk elveszítettük azt, ha nem, akkor megmondták, hogy soha nem is lesz. Telefonunkat lehallgatják, utcánkban idegen fideszesek mászkálnak lefűrészelt csövű vadászpuskával. Esetleg jégeső volt, vagy a kutyánk szopornyicás lett. Mutassuk meg a világnak Orbánbasi stoplis cipőjének nyomait a kertünkben.

Mindent értelmezzünk Orbán és a rezsim összefüggésében!

Ha például inog alattunk a padló, ne a kannás borra gondoljunk, hanem arra, hogy keleti szelek fújnak és hazánk hajója éppen távolodik Európától. Lehetőleg viseljünk Junckeres kitűzőt és úton-útfélen tegyünk hitet az európai értékek mellett. Ennek jegyében jelentsük ki, hogy csak a rasszistákat és a cigányokat utáljuk. Nyugodtan tehetjük ezt, hiszen függetlenek vagyunk, nem vetünk rossz fényt senkire, csak magunkra. Amúgy is tök mindegy, hogy mit mondunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
vissza a teljes nézetre