Bor, pálinka, bor, pálinka

2010. június 14. 16:58

A Hírös város az ország legjobb nedűivel vár Kecskemétre június 14-20. között. A Bor- és Pálinka Ünnepén termelők, pincészetek, borrégiók, kereskedők, és vendéglátósok mutatják be fáradságos munkájuk gyümölcsét.

2010. június 14. 16:58

„Legyen Kecskemét az a város, ahol minél több termelő, pincészet, borrégió, kereskedő, és vendéglátós mutatja be szakmai tudásának és fáradságos munkájának a gyümölcsét. Célunk, hogy a megrendezésre kerülő bornapok, igazi bor és gasztronómiai csemege legyen Kecskemét programjaiban, mind a helyi, mind az idelátogató érdeklődők számára. Legyen egy olyan hely, ahol a Borváros kapuja nyitva áll mindenki előtt, akit bor kultúrája valaha megérintett, azok előtt, akik a borba, a magyar gasztronómiába beleszerettek.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!