Körmére csapott Trump az FBI-nak, de azt is elárulta, hol robbantana, ha muszáj

2024. szeptember 26. 09:08

Az FBI és a DOJ régen akkor kaptak el embereket, mielőtt még bármi történt volna, míg manapság csak beszélnek – fejtegette a korábbi elnök.

2024. szeptember 26. 09:08
null

Fotó: Jim WATSON / AFP

A kampánykörútja során Donald Trump Észak-Karolinában mondott beszédet, ahol kitért az FBI-ra és Iránra is. Az amerikai republikánusok elnökjelöltje az FBI-t kritizálta azért, mert szerinte nem tesznek meg mindent az ellene megkísérelt merényletekkel kapcsolatos nyomozások érdekében.

A politikus szerint az amerikai hírszerző szolgálatok igazgatója a napokban arról értesítette Trumpot, hogy a kampánykörútját valós veszély fenyegeti Irán részéről, merényletet kísérelhetnek meg ellene. Trump kifejtette: az FBI és a DOJ régen akkor kaptak el embereket, mielőtt még bármi történt volna, míg manapság csak beszélnek.

Donald Trump szerint akkor, ha ő lenne az elnök, és más elnökjelöltet fenyegetné egy idegen ország, akkor elnökként arról tájékoztatná az országot, „ez esetben Iránt”, hogy 

„szilánkokra fogjuk robbantani a legnagyobb városaitokat és az országotokat. Szilánkokra fogjuk robbantani”

– fogalmazott Trump.

A politikus azt is kritizálta, hogy az ENSZ New York-i közgyűlésére érkező iráni elnököt milyen szigorúan védték az amerikai biztonsági erők, miközben az irániak a volt amerikai elnököt – őt magát – fenyegetik. „Furcsa körülmények” – tette hozzá Trump.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:35
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­­ ­­s­z­e­­x­i­ ­­­p­­­u­­n­­­c­­­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
MaBaker
2024. szeptember 26. 14:24
Kurvára remélem hogy Trumpot nem egy Irán ellen indított háborúra használja fel a deep state
stormy
2024. szeptember 26. 11:05
nas. cia, fbi, nemzeti gárda már nagyon nagyon régen munkásörség státuszban bibsi tulajdon.
elégia
2024. szeptember 26. 09:31
Egyenes beszéd. Amerika és a világ is jobban jár vele, ha megválasztják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!