Trump a füle hallatára törte össze Zelenszkij álmait (VIDEÓ)

2024. szeptember 27. 19:40

„Ez egy olyan háború, amelynek soha nem lett volna szabad megtörténnie – jelentette ki Trump hozzátéve, hogy soha nem is törént volna meg, ha ő lett volna az elnök.

2024. szeptember 27. 19:40
Zelenszkij

Nyitókép: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Korábban a Mandiner is beszámolt róla, hogy növekszik a feszültség a Republikánus Párt és Volodimir Zelenszkij között. Donald Trump és a Republikánus Párt élesen bírálta Zelenszkijt, aki az USA-ban indított körutat, mivel szerintük ezzel a demokratákat támogatja. Az ukrán elnök vasárnap érkezett meg New Yorkba, és azóta azon dolgozik, hogy meggyőzze az amerikai vezetést Ukrajna támogatásának növeléséről.

Ezt is ajánljuk a témában

Az USA-beli körútja során Zelenszkij elsőként a pennsylvaniai Scrantonba látogatott, ahol Ukrajna számára fontos lőszereket gyártanak. Scranton egyben Joe Biden szülővárosa is, és Pennsylvania fontos választói állam, amely mindkét elnökjelölt számára kiemelt figyelmet élvez.

A lőszergyár meglátogatása után Donald Trump, a Republikánus Párt elnökjelöltje kritikával illette Zelenszkijt,

mondván, ezzel a demokratákat segíti, és ez a gesztus a választásokba való beavatkozásnak minősül. Emellett Trump szerint Zelenszkij nem hajlandó kompromisszumra a béke érdekében.

Hétfőn Trump azt mondta, Zelenszkij azt akarja, hogy Harris nyerje meg a választást.

Zelenszkijt „minden idők legnagyobb üzletkötőjének” is nevezte,

mert országa több milliárd dolláros katonai segélyt kapott az Egyesült Államoktól és Európától – mutatott rá a Reuters.

Nem az fog történni, amit Zelenszkij szeretne

Donald Trump amerikai republikánus párti elnökjelölt az ukrajnai háború gyors befejezésére tett ígéretet megválasztása esetén Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek, akit a New York-i Trump-toronyban fogadott pénteken.

A volt amerikai elnök a megbeszélés előtt újságírókhoz szólva elmondta, hogy kész Ukrajnával és Oroszországgal is együtt dolgozni a konfliktus rendezése érdekében.

Nagyon jó kapcsolatunk van (Zelenszkijjel), és mint tudják, nagyon jó a viszonyom Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is”

– jelentette ki Trump, miközben ott állt mellette az ukrán elnök.

Az újságírók előtt nyilatkozva alaposan helyretette Trump Zelenszkijt, és világosan leszögezte, hogy véget fog vetni az orosz–ukrán háborúnak, ha újra megválasztják elnöknek. „Úgy vélem, ha győzünk (a választáson), akkor nagyon gyorsan rendezni tudjuk az ukrajnai konfliktust” – tette hozzá.

Később azt is kiemelte, hogy „ez egy olyan háború, amelynek soha nem lett volna szabad megtörténnie.

Soha nem lett volna szabad megtörténnie, és nem is történt volna meg (ha Trump lett volna az elnök).

Meg fogjuk oldani” – ígérte a volt amerikai elnök.

Zelenszkij továbbra is próbálkozni fog

Zelenszkij a sajtónak azt mondta, hogy egyebek között a győzelmi tervét szeretné megvitatni Trumppal. Hozzátette, Donald Trump demokrata párti kihívójával, Kamala Harrisszal is találkozik, mert Ukrajnának erős amerikai támogatásra van szüksége a folytatódó háborúhoz.

(Reuters / MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

A háború nem konfekciótermék

Mivel igen sokan szekáltak ezzel a kérdéssel kapcsolatban, itt a válaszom, szokásom szerint köntörfalazás nélkül.

4 órája

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000095
2024. szeptember 27. 23:41
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­­k­­e­­­l­­d­­­ ­­a­ ­s­­­z­e­­x­­i­ ­­­p­u­­n­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
haxima
2024. szeptember 27. 23:07
"Kovács Ubul 2024. szeptember 27. 20:34 És azért nem tört volna ki az elnöksége alatt, mert szerinte Putyin FÉL tőle - hogy kibontsuk az igazság minden szirmát. Így is jó a buli, fidesZnyikek?" Minden olyan buli jó, amikor nem gyilkolják egymást a százezerszámra a szomszédban te fasz. Pont leszarom, hogy azért lenne normális világ (kiszámíthatóság, biztonság, energia, stabilitás, gazdaság) mert Putyin fél, vagy mert Putyintól félnek, vagy mert Putyint leváltották vagy mert Putyin elfoglalta egész rohadt Ukrajnát. A világ legnagyobb baromsága 3 olyan megyéért megdögleni amik nem akarnak Ukrajnához tartozni. Egészen elképesztően sötét a fajtád.
kerek-a-perec
2024. szeptember 27. 23:04
Szégyen és gyalázat, hogy a 21 ik században ilyen alakok mint pl., ez a két szélhámos, trump🤡+🤡orbán akik az egymás elmebaját erősítik, háborúsdi hisztériát és gyűlöletet szítanak a szabad világban. RUSZKI, HAZA! RUSZKI, HAZA! RUSZKI, HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
magyarok2026
2024. szeptember 27. 22:17
Elítélték Trumpt minden vádpontban 2024. május 31. Donald Trump lett az első volt elnök, akit bűncselekmény miatt elítéltek Az esküdtek két nap alatt 9,5 órán át tanácskoztak, végül Trumpot mind a 34 vádpontban elítélték. Trump kővé dermedt arccal ült, miközben az ítéletet felolvasták, miközben az alatta lévő utcáról – ahol a volt elnök támogatói és ellenzői gyűltek össze – éljenzés hallatszott a bíróság 15. emeletén lévő folyosón, ahol a döntést nyilvánosságra hozták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!