„Ez szégyenletes!” – Zelenszkij beavatkozhat az amerikai választásokba

2024. szeptember 24. 11:51

Trump fiának elege lett az ukrán elnök játszmáiból.

2024. szeptember 24. 11:51

Fotó: Andreas Arnold / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Az Egyesült Államokban tett látogatást Volodimir Zelenszkij – erről írt a The New Yorker.

Az ukrán elnök lényegében külföldi vezetőként Kamala Harris mellett kampányol amerikai földön.

Donald Trump Jr. a közösségi médiában kifejtette, hogy teljesen felháborította Zelenszkij több, az amerikai elnökválasztást érintő kijelentése. „Tehát egy külföldi vezető, aki több milliárd dollárnyi támogatást kapott az amerikai adófizetőktől, most eljön az országunkba, és van képe megtámadni a republikánusok elnökjelöltjét?

És ezt pont azután teszi, hogy egy ukránbarát fanatikus megpróbálta meggyilkolni az apámat? Szégyenletes!”

– fogalmazott Trump fia.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira004
2024. szeptember 27. 21:11 Szerkesztve
Z zsidó , nem lehetetlen amerikai öreg gazdag zsidók közreműködéssel védelem alatt áll. Zsidók világ bármelyik táján élnek nem ismerik egymást segélycsomagokkal támogatják egymást .
bagira004
2024. szeptember 27. 21:09
Már beavatkozott merényletekhez köze van .
salmonella
2024. szeptember 25. 08:10
A lövészek hol vannak?
2024. szeptember 24. 16:54 Szerkesztve
Annál jobb. Így Trumpnak sem kell udvarolnia neki, amit eddig sem kellett volna, felvennie vele a kapcsolatot a megválasztása előtt, ezzel bevonva ezt a témát a kampányba, amivel valójában befolyásolni akarta az amerikaiakat és a választást, színvallásra bírva és a lapjai kiterítésére. Hanem rámutathat, hogy Kamalát külföldiek támogatják. Akiket képvisel az amerikaiak helyett. Meg hát a háborút, aminek folytatását, pénzelését, fegyverzését és további támogatását az amerikaiak adójából és pénzéből Kamalától várják. Akitől meg nem, mert Amerika és az amerikaiak érdekét tartja szem előtt és a háború lezárására törekszik, azt megpróbálják megölni. Kamala meg ugyanúgy nem fogja megnyerni ezt a háborút, mint Biden alelnöként se. De az amerikaiak gatyája is rá fog menni egy vietnámihoz hasonló vesztes háborúra. Vagy még ilyen négy év alatt végzetes eszkalációba is fordulhat és amerikaiak életébe is kerülhet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!