Egyetlen ábrán, hogy fejezte le szinte teljesen a Hezbollahot az izraeli hadsereg

2024. szeptember 27. 08:51

Az IDF brutális szervezeti ábrát villantott, a robbanó csipogók és adóvevők mellett néhány légicsapás valósággal letarolta a vezérkart. Az egyik Hezbollah-vezér likvidálását még videóra is vették.

2024. szeptember 27. 08:51

Nyitókép: Kawnat HAJU / AFP

***

Egy ábra kering az interneten, amelynek forrása a fejléc szerint az izraeli hadsereg (Izraeli Védelmi erők – Israel Defense Forces – IDF). Az ábrán a likvidált Hezbollah-vezetők láthatók.

Olyanok, mint Fuád Sukr, a milícia egyik katonai parancsnoka, aki Haszan Naszrallah Hezbollah-vezető jobbkezének számított, és célzot tlégicsapás végzett vele. Mohammed Nasszer július 3-án vesztette életét szintén izraeli bombázásban. Ő volt a parancsnoka egy olyan alakulatnak, amely rakétákkal lőtte Izrael területét Libanon délnyugati részéről. Tálib Abdalláhhal június 12-én végeztek a Hezbollah egyik parancsnoki irányító központjára mért csapásban Libanon déli részén. Abdalláh volt a milícia izraeli-libanoni határtérség központi részéért felelős parancsnoka. A Hezbollah megtorlásul intenzív rakétatámadást indított akkor Izrael területe ellen.

Az Irán-barát síita milícia műveleti parancsnokával, az említett Ibrahim Akillal szeptember 20-án végeztek Bejrút déli részén egy légicsapásban, amiről most egy videót is közreadtak.

Ezt is ajánljuk a témában

Emlékezetes, minderre még rájött a szervezet vezetőrétege ellen végrehajtott merényletsorozat a csipogókkal és az adóvevőkkel, ami végképp meggyengítette a terroristák első vonalát.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000095
2024. szeptember 27. 16:51
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­k­e­l­­d­­­ ­­a­­ ­­s­­z­­e­­x­­i­ ­p­u­­n­­c­­­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
id. Horváth József
2024. szeptember 27. 11:24
Tényleg csak ez a "megoldás" a szélsőség ellen, amelyről nincs vissza út?? 1993, OIsló-i békefolyamat volt az, amikor mindkét oldal békeszerető emberei kaptak szerepet! Nem otthon az, ahol az elkövetkező 1000 évben rettegni kell, ideje volna inkább a békén dolgozni!
szintetikus
2024. szeptember 27. 10:21
Izrael a gonosz ellen harcol. A fideszes magyar náciknak a fáraójuk jobb lenne ha eligazítást tartana, hogy kiket is kell szeretni, mert nem elég képzettek a csicskák ideológiailag. :D
Swansea2688
2024. szeptember 27. 09:17
Leszokhatnának már erről a buzi, átvitt értelmű "lefejezés"-ről a firkászok, mert a szőr is feláll tőle az ember hátán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!