Ausztriában beismerték: Magyarország megtette azt, amire Bécs, Brüsszel és Berlin képtelen

2024. szeptember 26. 10:38

Az osztrák politikus szerint azért bünteti meg Magyarországot az Európai Bizottság, mert Budapest megvédi Németországot és Ausztriát a további káosztól.

2024. szeptember 26. 10:38
Protests against Europe migration policies in Vienna

Nyitókép: AFP/Omar Marques

A Magyarországra a migránsok befogadására vonatkozó szabályok megsértése miatt kiszabott uniós bírság valójában büntetés azért, mert Budapest megpróbálja védeni Európát – jelentette ki Gerald Grosz osztrák politikus és publicista az Ivesztyija beszámolója alapján.

Magyarország kerítést épített, nem engedi, hogy szociális turisták ellenőrizetlenül bejussanak Európába. Magyarország megvédi Németországot és Ausztriát a további káosztól. Mit tesz Brüsszelben az elmebeteg törvényszegők konglomerátuma? Bírság megfizetésére kötelezi Magyarországot

– dühöngött Grosz, aki úgy látja, Budapest azt teszi, amire Bécs, Brüsszel és Berlin illetékesei képtelenek a migráció terén, azaz megvédi az európai társadalmat a bűnözéstől és a terrorizmustól.

Kevés az olyan európai politikus, aki nyíltan ki meri mondani pozitív véleményét Magyarországról, pedig egyre több bizonyíték utal arra, hogy valójában sokan egyetértenek a magyar politikai irányvonallal.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2024. szeptember 27. 08:36
Persze, hogy sokan egyetértenek a magyar migránspolitkával sőt, Európa nagyobb fele egyetért. Csakhogy ez nem egyezik a Sorosék által preferált Kalegri tervvel, nem vezet a kontinens gazdasági tönkretételéhez, a fehér népesség teljes felszámolásához és ez nem tetszik a brüsszeli árulóknak.
Lombi
2024. szeptember 27. 08:22
Egyetérteni bármiben lehet. De melléállni, tenni mellette, már kellene egy kis bátorság is. De nyugaton? Conchita Wurst népétől, mit vár bárki?
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 26. 23:00 Szerkesztve
Beszélgessünk egy kicsit az elmúlt évek legnagyobb slágertémájáról, a teljes és minden irányú elszigetelődésről. Mostanában nem kap kellő hangerőt a téma. Mi történhetett a szószólóival?
reepcze
2024. szeptember 26. 19:52
"az elmebeteg törvényszegők konglomerátuma" Nem értem, mire fel ez a finomkodás. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!