Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Saját szempontjából jó beszéd volt. Jól felépítette,
összeszedetten adta elő.

@Bástyaelvtárs

Megint elővetted a rád jellemző demagógiát.

Nos, hány helyen bukik meg az elnyomó állam? Egyáltalán, milyen az az elnyomó állam, milyen az a fasiszta állam, amelyik választásokon teret ad a vélemény nyilvánításnak, tudva, hogy előbb utóbb minden országban bekövetkezik egy fordulat?

Mi az, amit te népharagnak nevezel? Az egy olyan izé, ami leamortizálta mondjuk a korrupt, sumák német és osztrák nagykoalíciókat? Netán az a népharag, ami Olaszországban megelégelte a migránsbarát kormányokat? Vagy, amikor Görögországban elég volt a Szirizából? Netán az is népharag, amikor Macron ellenében elégedetlenkednek, amikor EP választáson Le Pen több szavazatot szerez?

Szóval, szerinted létezik jó és rossz, jogos, vagy nem jogos népharag?

@Kup Lung

Gyurcsány Ferenc böszmesége ismét hazudik.

(A böszmeség, hazugság jelző nem tőlem származik, hanem Gyurcsány Ferenc diagnosztizálta magát az öszödi beszédben.)

Most erős államok Európájáról szónokol, ahol a döntések az EU-nál lennének. Ha ez történik, akkor nem beszélhetünk erős államokról a szövetségben, legfeljebb csatlós államokról. Ez viszont nem más, mint az Európai Egyesült Államok.

Az uniós állampolgárokat azokat csapták be, akik kikényszerítették 2014 évben a csúcsjelöltséget, amely ellentétes az EU joggal. Csak akkor lenne jogszerű, ha az Alapitól Okiratot, a Liszaboni szerződést módosítják.
Az uniós szerződésben csak annyi van benne, hogy az EB elnökét az államfők- és kormányfők tanácsa jelöli, melynél figyelembe veszi a választás eredményét. Így még azt sem tiltja a rendelkezés, hogy nem a győztes pártból jelöljenek.
Ebben is történt változtatás sundán-bundán, mert volt idő amikor az államfők- és kormányfők tanácsa választotta az EB elnökét és az Európai Parlament. Ez is a szuverén államok döntésének a csorbítását, az Európai Egyesült Államok, mind birodalom építésének a célját szolgálta. Egyébként az uniós szerződésben lefektetettek teljesültek, mert az EB elnökére a győztes pártszövetségből (EPP) történt a jelölés.

A magyar emberek megbecsüléséről, tiszteletéről ne szónokoljon olyan ember, aki magasról tett a tüntetőkre és kormányzása alatt a fogdmegjei válogatás nélkül agyba-főbe vertek mindenkit, majd mindezért kitüntetést kaptak. Továbbá kormányzása alatt a csőd szélére juttatta az országot.

Egyetértve azzal is amit megfogalmazol, szerintem amikor kereszténységről beszélünk, akkor társadalmi szinten a kultúrát, erkölcsi normát értjük, amiben Gyurcsány Ferenc hiányt szenved. Még akkor is, ha többször bérmálkozik.