Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Majd történik valami, ami miatt ki lehet szállni....... Legkorábban talán nyár végén.

Na és?

"Beszéltem Karácsony Gergellyel."

Ásít...

@thomsen

A nézőpontodat leszámítva lényegében igazad van.
Ugyanis Magyarország érdeke, hogy soha ne kerüljenek Gyurcsányék hatalomba.
Ehhez képest ez nyilván érdeke a FIDESZ-nek is. De mi egészen biztos 2-3 millióan addig szavazunk a FIDESZ-re, amíg fennáll egy baloldali-libsi hatalomátvétel lehetősége.
Ehhez képest prémium, hogy azért a FIDESZ nagyobbrészt nagyon is jól teljesít. Sőt: nagyon - nagyon jól. Éppen ezért gyűlölitek őket, bal-lib kormány soha a közelébe nem ért 30 év alatt a FIDESZ teljesítményének.

Hát igen... Ha a Fidesz hoz szimpatizánsokat Nyíregyházáról vagy Komlóról, akkor odabuszoztatott droidokról ír a "független és mértékadó" sajtó.

Amúgy meg mi az a "nagyszerű dolog", ami történt? Pár tízezer ellenzéki kiválasztotta a számára legkevésbé alkalmatlannak tűnő jelöltet.

Sok százezer fővárosi pedig kávét szürcsölve figyelte a bolhacirkuszt.

Az egyetlen számottevő "eredmény" Feriéknek, hogy ráadásul a jelöltjük még az ellenzékiek között sem nyert.

@zsoltkom

Kedves Zsoltkom!

Ami történt, nem vita volt. Elvbarátok egymáséval felcserélhető érvek melletti társalgása, maximum. Tétje nem Budapest, hanem az ellenzék belső erőviszonyai szempontjából volt. Felelőtlen ígérgetések hangzottak el csupán, amelyek közül többnek a megvalósulása jogszabályi akadályokba is ütközik.

Az 1.3 milliónak a 70.000 5.38%-a. Tehát 94%-nyi budapesti választópolgárt hidegen hagyott a "demokrácia ünnepe". A sajátos ellenzéki matematika szerint elvileg ezek mind Fidesz, LMP, Jobbik és Puzsér szavazók, de ez az ellenzéki "logika" csak Fidesz győzelem esetén szokott működni. Röviden: a lehetséges választók törpeminoritása vett részt az előválasztáson. Ez a tény.

Ami pedig Tarlóst illeti. Higgadt, tényszerű, konkrét ügyeket konkrét cáfolatokkal illető levele üdítően más politikai hangnem, felkészültség és stílus, mint az "európai" ellenzék fentebb is vázolt ígérgetése és álvitája. Az én értékrendem és véleményem szerint biztosan.

Aztán majd októberben kiderül, a választók többsége mit gondol. Bár addig még számos érdekesség történhet a most még egymást boldogan ajnározó "versenytársak" között is.

Megint kígyózik a Böszme.

Bár inkább csak giliszta. Arra jó a férgeskedése, hogy lazítja, megtermékenyíti a talajt, így is segít a fidesznek a mozgósításban.

@Ozirisz

Tudjuk, hogy alulbecsülöd Ferit és túlbecsülöd a fidesz szerepét ebben az ellenzéki ámokfutásban.
Csak azon csodálkozunk, hogy ennyire nem veszed észre, mennyit ártott az elmúlt 9 évben a Böszme NEKTEK.

Te kivel vitatkozol itt, egyébként? A Ferivel, a mandival, velünk - vagy csak önmagaddal?

@kowecses

Igazad van, de egyben tévedsz. a női kvóta bejött.

Fegyenc megjátszott, túlkompenzált örömködése tanúskodik az ellentétes belsőleg átélt, de takargatni akart valóságról: baromira frusztrált. És emberileg nézve: elképzelhetjük, hogy a DK-s aktivisták és Fegyenc milyen hatalmas elánnal veti be majd magát az MSZP-P jelöltért, a már kimutatottan megvetett vetélytárs sikeréért...

Ezt a szófosást tanítani kéne! Ebben tényleg óriási, és garantáltan elriaszt minden normális embert. :)))