Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a kilúgozott, iránytvesztett, a pogányságba visszahullott poszt-materialista ál-értelmiség néhány éven belül úgy fogja enni a legprimitívebb, legortodoxabb, legkegyetlenebb iszlámot, mint a cukrot. Megértek a behodolásra.

Válaszok:
kalotaszeg | 2019. június 27. 08:40

Egyébként az ultrakonstruktivista genderizmus is egy ilyen ezotérikus, gnosztikus irracionalizmussal vegyül, vallásos tabukkal és dogmákkal telített, minden értelmes vitát ellehetetlenítő, agresszíven térítő és inkvizíciós hévvel védett agybaj.

@kalotaszeg

Mi az, hogy megértek - már rég behódoltak.

A wikkák ikertestvérei ott harcoltak az IS-ben és rakás számra szülték/szülik a kis iszlamista harcosokat.

Hab a tortán, hogy a giccsképen a "színes" Beyoncé kifehéritett bőrrel, kiszőkített hajjal és rózsaszín csecsemőkkel a karjában harcol az állítólagos "white supremacy" ellen.

@krakken96

A fanatizmus ellen csak a józansággal és emberséggel lehet harcolni. Ha fanatizmussal próbálkozol, már le is győzött és neki dolgozol.

Többen hisznek Krisztusban mint gondolnád.

@Hájas Gerzson a gendertan professzora

Amennyiben mindkét fél a totalitárius térhódításbantalálja meg léte értelmét, van komoly átfedés. Az iszlám vallásnak is van egy el nem elhanyagolható a sátánizmusra hajazó mélyáramlata.

"„Nem azért jöttem erre a világra, hogy felemeljelek, mint inkább azért, hogy levesselek a mélység fenekére ... A mélységbe való leereszkedéshez nem csak a vallások és hagyományok megtagadása szükséges, de a ’különleges tettek’ elkövetése is, ennek viszont követelménye az önként elvégzett gyalázatosság, miáltal a [moralitástól való] szabadság és a szégyenlettől való teljes felszabadulás a lélek tikunjához vezet, és egyazon dologgá válik.” – Jákob Frank"
"„A szabbateizmus a mátrixa minden egyes nagyjelentőségű mozgalomnak, amelyek a XVIII. és XIX százakban tűntek fel, a haszidizmustól a reform judaizmusig, a szabadkőműves köröktől a forradalmi idealizmusig. A szabbateista „hívők” úgy érezték, hogy ők egy olyan új világ bajnokai, ami csak minden pozitív vallási érték eltörlése után valósul meg.”"

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. június 27. 15:09
@OberEnnsinnen

„A zsidó nép egésze lesz majd önmagának a Messiása. Azáltal valósítják meg a világuralmat, hogy eltörlik a nemzeteket, felbontják a határokat, véget vetnek a monarchiáknak és létrehoznak egy olyan világköztársaságot, amelyben mindenhol a zsidók élvezik majd annak polgárjogi privilégiumait. Ebben az „új világrendben” kivétel nélkül minden vezető Izrael gyermekeiből fog majd kikerülni. A világköztársaságot kitevő különböző népek kormányzatai könnyűszerrel a zsidók kezébe esnek. Ekkor megvalósítható lesz az, hogy a zsidó vezetők megszüntessenek minden magántulajdont, és minden anyagi forrás az állam tulajdona lesz. Ezzel valósul meg a Talmud ígérete, miszerint amikor eljön a messiánikus időszak, az egész világ vagyona a zsidók kezébe kerül.” La Revue de Paris, 754. old. 1928,

Rabbi Antelman a To Eliminate the Opiate (Felszámolni a kábulatot) című könyvében így fogalmaz:

"Egy velejéig gonosz mozgalom akaszkodott a világra.

---A Rothschildok célja az volt, hogy az egész világ vagyona az ő kezelésük alá kerüljön.
---A frankisták pedig a zsidó [és keresztény] etika és értékrend teljes lerombolását tűzték ki célul, aminek helyébe egy Istent mindenben ellenző vallásrendet [teljes sátánimádatot] kívántak felállítani. Azzal, hogy ezek a frakciók egymásra találtak, egy emberiség ellenes véres harc robbant ki, igen, 'zsidókkal' az élen."

@Szorgos Lajhár

A "jó öreg Edgar Hoover" egy buzi volt.
És pontosan ilyen kellett a kazármaffiának.
Ha az amerikai kormány minden emberét nyílt utcán - agyonlövik, a "jó öreg Edgar Hoover" akkor sem talált volna egyetlen valódi tettest sem.
Mert azt, hogy a kazár maffia tette, mégsem mondhatta ki, ugyebár...

Jó nagy katyvasz van a fejekben, és egyre csak nő.

@joris

Lehet, bár kétlem, hogy "hírből se ismerte sem a Bibliát, sem a bibliai próféciákat..."
Viszont: ismerte a Talmudot... töviről hegyire...