Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Erőszak senki ellen, semmiféle módon ás mértékben nem megengedett.

@Tunyacsáp

Honnan veszed, hogy a keresztény nem követheti az Urat?

„Hat dolog van, amit gyűlöl az Úr, és hét dolog, ami utálatos a lelkének: a kevély szemek, a hazug nyelv, az ártatlan vért ontó kezek, az álnok tervet forraló szív, a gonoszságra siető lábak, a hazugságot szóló hamis tanú, s aki viszályt támaszt a testvérek között” (PÉLDABESZÉDEK 6:16–19)

@Harangláb

Rüdiger Hitzkopf szász zsoldoskatona visszaemlékezéséből Buda visszafoglalásakor, 1686 őszén:

„No de Buda vára. A magyarországi török pasalik székvárosa. Hogy ott micsoda török kincsek lesznek! A 23 mecset szentélyében mennyi keleti aranymarha! Néztük, néztük három hónapon át vagy nyolcvanezren odalent a vár alatt, hogy mi mindent lehet majd kihordani azokból a mecsetekből. Ha ugyan a magyar hajdúk meg a talpasok meg nem előznek bennünket. Mert azok az ostromkor mindig elöl mentek, meg sokan is voltak, úgy 14-15 ezeren. … Még jó, hogy derék vezéreink őket szánták ágyútölteléknek. Hadd hulljanak.
Végre az aszályos hőség után, szeptember másodikán megvettük kínkeservvel Budát, azt a hullabűzös, nyomorúságos ólat. Én jártam benne, mielőtt leégett. Volt benne vagy kétszáz romos ház, egy sereg kaszárnya meg fürdő. …Tisztességgel leihattam magam. Az jó, egyedül az jó a pestis ellen. Mert a döghalál a várban persze benne volt. Fel is égették hát a várost a háromnapi szabad rablás után, ami nem ért semmit. Annyi tenger zsoldosnép néhány száz zsidó kereskedőt tudott csak megkopasztani. Ölni nem is volt szabad, csak csigázni. Én meg még erről is lemaradtam.”

Forrás: Lengyel Balázs: A török Magyarországon, Móra Ferenc könyvkiadó, 1975, 145-46.old.

Szargentini, Timmermancs, Verhofstadt eftársak! Ugye tűrhetetlen Magyarországon az antiszemitizmus?

@magnahungaria

" 1938 után romlott el, és főleg '45 után, "

Kiegészítve azzal, hogy a "rendszerváltás" után, amikor megalakult az szdsz, az ő "áldásos tevékenységével".

Ez a német bűnügyi statisztikákban majd úgy szerepel, hogy "rechtsextremistische antisemitische Straftat".

És vonulnak az uccán az erősödő nácizmus ellen.
Dajcsland iszt ferlóren.

"a rendőrök szeme láttára inzultálta"

Ezek átcsónakoztak a Gibraltári szoroson, átmásztak több 6 méteres, szögesdrótos kerítésen, átcsángáltak több Európai államban, zsebre tesznek havi több személyre szóló segélyt – nehogy már megilletődnének két nyamvadt, interszexuális német gender-rendőrtől !