Összesen 150 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fegyőr azért támadta Puzsért, mert túl sok ellenzéki ismerőse mondta róla neki, hogy "akkor már inkább Tarlósra szavaz". Ez az effektus bármely előválasztási nyertesre érvényes. Például: Kálmán Olga? Akkor már inkább Tarlós mradjon...

Korrekt összefoglaló.

@Bástyaelvtárs

Minden egyes választás előtt ez a nagypofájú handabandázás megy... aztán meg minden egyes választáson a pofáraesés.

:)

Egészen röhejes egyébként az a magas ló, amiről beszélsz. Olyab körülnények közepette, amikor is

- még Budapesten, a Fidesz számára messze leghátrányosabb terepen is stabil 40%+ támogatottságot hoz a Fidesz

- Tarlós még a Fidesznél is sokkal népszerűbb; hozzáértését és városvezetői tapasztalatát még ellenfelei sem vitatják

- Immár 9 éve nem épített fel az ellenzék egy hasonló kaliberű jelöltet, egyszerűen nincs kihívója

- Az EP-választáson az a DK lett az ellenzék fő ereje, amelyik 2018-ban tragikusan szerepelt a választáson, és amelynek jelöltjei rendre rosszabbul szerepeltek a többi ellenzéki párt jelöltjeihez képest

- Miközben számos városban van közös ellenzéki jelölt, addig Budapesten lassan a 2014-es ámokfutást is felülmúló, abszurd roncsderbi zajlik - lásd a cikket...

Ebből a képletből - bármilyen meglepő - simán kijöhet egy újabb Tarlós-siker a ballib utolsó fellegvárában

@Bástyaelvtárs

"(a megyei jogú városok többségében szintén hasonló a helyzet)"

Egy frászt!
Majdnem 48%-os átlagot ért el a Fidesz a megyei jogú városokban, idióta...

@Rasdi

"Az un. "baloldalon" az egyetlen kvalitásos politikus Gyurcsány. "

Többször lebukott, magát buktatta meg és közben egy országot lavírozott az államcsődbe. Maradt volna a csillár ÁFA visszaigénylésnél! Fel sem tűnt volna.

@Bástyaelvtárs

"6-7%-kal nagyobb az ellenzék támogatottsága minden kerületben, ezzel jobb ha nem is vitatkozol."

És mégis mindig súlyosan kikaptok, Értem, hogy az mszp-re szavazol. Tégy így legközelebb is!

@Rasdi

"A 20 millió románnal Kovács et. riogatott, nem Gy.F."

Feri 23 millióval riogatott..

@Bástyaelvtárs

"nyilas"

IDIÓTA. :))))))))))))))))))))))))

@Bástyaelvtárs

Menjél zsibbadni a ballibnek b portálokra:-) rendesen elzsibbadsz ott:-)))
Olvasd el a 24-en a Borbás Marcsival készült riportot, vagy a
168 órán az Úzvölgyi konfliktust.
Az első rosszindulatú, a második tele van hazugsággal.

@Bástyaelvtárs

A nyilasozásért megérdemelnéd az instant x-et, na de hadd röhögjünk a vergődéseden...

:)))

Elég röhejes, ahogyan bizonygatod, hogy milyen kitűnő esélyei vannak a Fidesz "bukásának" olyan városokban ahol pl. 46%-ot vagy 48%-ot (és most akkor az 50%+okról, ami a megyei jogú városok egyharmada, ne is beszéljünk) ért el a párt néhány héttel ezelőtt. :)))))))))

Csak hát:

1. Amit te 46-54-nek vagy 48-52-nek akarsz láttatni, az már első megközelítésben is hazugság, hiszen a Mi Hazánk 3%-ával kalkulálva máris 46-51 vagy 48-49 az arány. (A Kutyákat nagyvonalúan még neked is adom!!)

2. Na és akkor innen kezdődnek az igazán rossz hírek. A 46 vagy 48, az ténylegesen is 46 meg 48, hiszen Fidesz = Fidesz. Az 51 vagy a 49 viszont DK+Momentum+MSZP+neoJobbik+LMP+MKKP. Pontosan tudjuk, hogy messze nincs 100%-os megfeleltetés! Szerintem egyedül te vagy az országban, aki nem számol szavazatveszteséggel az egyes pártok támogatottságának egy konkrét DK- vagy MSZP- vagy neoJObbik stb. jelöltre való szavazásra fordítása kapcsán. :)) Nem kell részletezni, hogy ilyen erőviszonyok mellett ez már önmagában dönt a Fidesz javára.

3. Majdnem 30 éves tapasztalat immár, hogy szemben a parlamenti választással (ahol rendre komoly tényező a protest), az önkormányzati választásokon kifejezetten előnyben részesítik a szavazók a regnáló polgármestert (hacsak nem barmol el valamit, illetve nem bizonyult kirívóan alkalmatlannak stb). Nem kell sorolni a példákat, most borítékolható: Tarlóstól Botkáig, Cser-Palkovicstól Borkaiig rengeteg polgármester fog jobban szerepelni a pártja támogatottságánál. Talán nem kell különösebben részletezni, hogy ez is a Fidesznek kedvez.

Októberben találkozunk, fasisztázó-nyilasozó hülyegyerek!

Valójában itt az a kérdőjel az ellenzék részéről, hogy el tudja-e érni azt, hogy egy közös jelölt mögé sorakozzanak fel fajsúlyosan vagy sem, egy minél ismertebb, hitelesebb s karizmatikusabb, mind több embert megmozgató jelölt mögé. Nyilván a médiában zavarótényezők meg fognak jelenni, amortizációs kísérletek sorakozni fognak politikai elköteleződés függvényében.

"Az EP-választáson Budapesten jól szereplő Momentumnak Kerpel-Fronius jelölésével egyébként sikerült olyan aspiránst mozgásba hoznia, aki „agyhalottazza” és „droidozza” a kormánypárt szavazóit – természetesen hivatalos bocsánatkérés nélkül."

Magam azt gondolom, hogy Kerpel-Fronius helyett a

Válaszok:
hhonor | 2019. június 10. 22:27
@AnnaM 2

Mi zárná ki az indulásukat???

@hhonor

Magam azt gondolom, hogy Kerpel-Fronius helyett a politika és média világának kellene bocsánatot kérnie, adott résznek, egyben sokaknak levonniuk a következtetéseket, akár visszavonulásuk által, mert a társadalmat nem tisztelve maguk törnek tudatosan az emberből programozható választási eszközt gyártani kommunikációs, pszichológia eszközöket bevetve, becsapva, megvezetve a társadalmat, saját választókat, ezen szintig süllyedve az ember tisztelete irányába. Sokakból valóban olyan választási eszközt formálva, akik már gondolkozás nélkül döntenek, érzelmeikre hatva lehet őket programozni és irányítani, mert a politika és média sokszor kiölni igyekszik az igazságokat, észérveket és az emberi saját döntéseket, gondolkozásokat, más eszközöket látva célravézetőbbnek adott politikai érdekek elérése érdekében. Valójában kinek kellene itt bocsánatot kérni? Ki nézi le saját társadalmát, saját választóit? Milyen értékrend mentén cselekedve gyárt emberekből "gépezeteket", miért akar "droidokat" gyártani a média és a politika a társadalom adott részéből? Miért tekint a társadalom adott tagjaira úgy, mint akiket nem meggyőzni szükségeltetik, építeni, hanem valóban "agyhalottként" kezelni? Vajon az igazság vagy a hazugság, manipuláció az, amit támogatni kell?

Válaszok:
hhonor | 2019. június 10. 22:30
hhonor | 2019. június 10. 22:41
@hhonor

Nyilván a fenti szerző megnyilvánulása is arra irányul részben, hogy Kerpel-Fronius-t amortizálja és akár ellene hangoljon, más vonalak támogatását erősítve részben, miközben adott megnyilvánulások, ugyanúgy a választó megvezetésére és manipulálására törekszenek, amiért szintén maga is bocsánatot kérhetne, mert érzelmek és nem észérvek mentén kíván másokat irányítani, programozni.

Válaszok:
hhonor | 2019. június 10. 22:39
@Bástyaelvtárs

Rothadtul bejön nektek az összefogás. higgyetek benne, mint Szily Katalin megválasztásában.

@hhonor

mert érzelmek mentén kíván másokat irányítani, programozni és nem észérvek mentén meggyőzni.

A tartalmak, lejárató cikkek, embert-embert ellen hangoló cikkek felsorakozása pedig jelentéssel bír, a jelentés máshol keresendő, mint amit a tartalmak bemutatni igyekeznek.

@hhonor

Tekintsen mindenki szembe saját lelkiismeretével s fogalmazza meg az igazságot, valóságot.

Válaszok:
hhonor | 2019. június 10. 22:55
@hhonor

Akár ha a fenti szerző megnyilvánulásai őszinteségre, egyenességre törekednének, akkor a fenti tartalom megszületésének szándékairól milyen írás születne?

Vadhajtások, mint akár Schmuck Andor?

"Az egész azzal indult, hogy a 2014-es választáson a Schmuck Andor-féle Szociáldemokraták Terézvárosban csak hamis ajánlásokkal tudtak jelölteket állítani. Hőseink úgy szedték össze a kellő számú ajánlást, hogy a Fidesz listájáról egyszerűen átmásoltak adatokat, aztán az aláírásokat odahamisították.

A baloldali ellenzék azonban felfigyelt arra, hogy a szocdemeknek milyen villámgyorsan sikerült összeszedniük az aláírásokat, pont egyidőben a Fidesszel, bár nekik nem is voltak aktivistáik, ezért összevetették a fideszes és szociáldemokrata íveket. A tömeges egyezések és a hamis aláírások így azonnal kibuktak, így az ellenzékiek feljelentést is tettek közokirat-hamisítás, választás rendjének megsértése és személyes adatokkal való visszaélés gyanúja miatt.

A dolog annyira nyilvánvaló volt, hogy másfél évvel később maga Schmuck sem tagadta, hogy csalás történhetett, és azt mondta, nagyon sajnálja." [444]

Hogyan jutottak a listához illetéktelenek s milyen céllal történt ezen művelet?

Válaszok:
hhonor | 2019. június 10. 22:58
@hhonor

Vajon kiket vezet a jelenben tisztességes szándék, egyenesség és kiket nem?

A társadalomban részben a tisztességet és világosságban járást, egyenességet kell támogatni.

@Thasaidon

Kissé el vagy tájolva. :))))

Nem Kocsis Máté dobta be a vezérfonalat tegnapelőtt, hanem EZ a vezérfonal folyamatosan, ÉVEK ÓTA. :)) Az ellenzéki szavazótábor meg volt olyan "bölcs" néhány héttel ezelőtt, hogy immár tényszerűen Gyurcsányt tette az ellenzék fő erejévé. :)))))

@simonvitéz

Bárkit indít a ballib, nyilván nem lesz esélytelen. Sajnos ez van.

A Fletó által jelölt Kálmán Olga még egy viszonylag kedvező eset...

@Konrád

Feri már tartott bemutatót, sokba volt nekünk...

@Bástyaelvtárs

Nem, nektek lesz honnan lopni. Mert az a baja a balos önkormányzatoknak, hogy túl kevés helyről tudnak lopni, ezért sántulnak meg a baloldali fellegvárak. Minden balliberális ingyenélőt el kell tartaniuk.

Ez a remény éltet titeket, ha sikerül, több helyről fog sikerülni lopni!