Összesen 210 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lepetés!
6, azaz HAT százalék!

Van még kérdés, Ildikó?

Szó se róla, a FIDESZ hátra arca vicces egy kicsit, de valami olyasmi, amire a balosok sose voltak képesek. Pl. bele kellett menni a 300 Ft-os vizitdíj miatti népszavazásba, igaz? Fletónak miniszterelnöknek kellett maradni addig, amíg a szavazók kétharmadát maga ellen ingerli, igaz? Na, többek között ilyenek miatt tartunk ott, ahol tartunk. Tartunk és tartotok.

No, lepetélt a Lepetye.

Letye petye lepetye.

@kunfia

Gondolom, a banya humora a te színteden marhára bejön.

Szép, hogy Pünkösd széo napján neked is jutott némi öröm. Boldog ünnepet, Kun Béla elvti!

@kunfia

Hirtelen nem tudom képileg elgondolni, hogyan kell egyenesen visszalépni.

Orbán egyik elvitathatatlan képessége, hogy észreveszi: "nini, egy fal. Akkor most visszafordulok."

Majd szólj, ha eszedbe jut egyetlen példa mástól a magyar politikában. Talán, bizonyos fokig ilyen, hogy a Fletó a nejét futtatta az uniós választáson, bár teljesen önimádó, dehát sajnos esze ágában sem volt kimenni Brüsszelbe, a neje meg jó helyen lesz ott.

Kedvesnek nem mondható Ildikó! Inkább azon szórakozzon, hogy a pártjának, sikerült magár "megöngyilkolni", pl. azzal, hogy a párt két nagyeszű női tagjával az élen sikerült magukból éveken át hülyét csinálnil. Ott kellett volna okoskodni. De jellemző, hogy Lendvai most is azzal foglalkozik, amihez egyébként semmi köze sincs.

Május 26! Na az volt neked a lepetés! :))

@Vadakat terelő juhász

Saját problémáidat másokra kivetíteni - orvosi eset.

@kunfia

Amikor nincs jobb érved, akkor nyilvánítsd birkának a másik oldalt, azokat, akikkel szemben tizenhárom éve, tíz választáson maradtatok alul. Egyszerű képlet, megkímél a gondolkodástól.

Tavaly nektek győzelmet ígértek, majd a vereség után kihajtottak titeket az utcára, hogy a vesztesek helyett bőgjétek a csalást, meg a szátokba adott jelszavakat. Még megható, hatásvadász cirkuszi előadást is rendeztek nektek az parlamentben és az MTV székházban, hogy vigasztaljanak, hogy azt sugallják, ez nem is volt vereség. Ti annak is tapsikoltatok, nektek már az is fantasztikus teljesítmény volt.

Szóval, hülyére vagytok véve tehetségtelen kedvenceitek részéről, de azért vonultok a kolompszó után. Ezeket látva kérdezem, titeket hogyan lehet minősíteni?

@kunfia

Hát, nem látom Vonát a Mi Hazánk mozgalom vezető arcai között. A Jobbik továbbra is középpártosodik, csak nem Vonával. Az irányvonal ugyanaz, Vona meg lemondott. Bocs, de eltűnni a politikából, az még nem politikusi teljesítmény.

@kunfia

"Vona még nyerni fog választást,ez bizonyos."

:)))))))))))

Te nagyon súlyos eset vagy.

@kunfia

Politikus csak aktív lehet. Aki nem aktív, az "volt politikus".

Válaszok:
hátakkor | 2019. június 10. 15:49

A legszórakoztatóbb ahogy egy Dobrev-Klein klán szopatja a posztkomcsi utódpártot.

@Csomorkany

Ildi néne igazi civil.

@fricska

Összefüggés a cikk tartalmával?
Vagy azzal már inkább nem foglalkozol, mert nehéz lenne cáfolni??

Amúgy ha már család, az a Vezér esetében is érdekes "dolog".
Lásd az ország leggazdagabb 33 évesét:

"...Öt új név került fel az idei listára, közülük a legelőkelőbb helyet Tiborcz István érte el. A miniszterelnök veje 35 milliárd forintra becsült vagyonával rögtön a 32. helyre ugrott. Tiborcz még csak 33 éves, így ő a lista legfiatalabb szereplője..."