Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tehat a nemzeti egyuttmukodes helyett holmi nemzetkozi piros-zold katyvaszba taszitanad a hazankat, ugye? Es nem szegyelled magad.
Hat tudod, a kaland soran szerzett kek-zold foltokat nektek hagyjuk, ha olyba tetszenek nektek!

"Európa arra fog mozdulni, amerre a baloldali-zöld szövetség vinni fogja"

Egyértelmű. Az MSZP diktatúrát akar bevezetni. Ehhez azonban kevesen vannak és addig hőzöngenek amíg forradalmat, vagy háborút robbantanak ki.

"Magyarország számára az a tét, hogy képes-e aktívan részt venni ebben a változásban vagy az ország teljesen Európa perifériájára, »párialétbe« szorul a miniszterelnökkel és a kormánypárttal együtt" - kiabálják kifele a párialétükből.

A magyar szocialisták és liberálisok már egyszer a partvonal szélire juttatták az országot. Azóta semmit sem változtak. Már ideje lenne, hogy ők is a partvonalon túlra kerüljenek.
A piros szín inkább barnás, amely a rothadást jelenti. A zöld szín, pedig az éretlenség színe, ahogy eddig ezen túl sem fog beérni. Legfeljebb arra jó, hogy a választókat félrevezesse.

Ebben a konglomerátumban a legveszélyesebb a Gyurcsány alakulat, amely arcpirulás nélkül hazudik reggel, délben és éjszaka, folyamatosan és egyfolytában. Korábban is ők vitték partvonalra az országot és ha hatalomra jutnának ugyanazt tennék. Az utóbbi nyolc évben is csak ártottak az országnak, mert olyan híreket terjesztettek, amelyek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Sőt! Az ő nyolc évükre volt jellemző.
Ehhez szegődtek el a szocialisták, a Jobbik, a zöld liberálisok is.

Más formában, de ugyanez igaz az EU-ra is, amely ha nem tér vissza a "kályhához" 15-20 éven belül felbomlik és nagyon jó lesz ha ezt háború nélkül megússza Európa.

Röviden; a szélsőségesek, a barna ingesek nem a nacionalistáknál, konzervatívoknál vannak, hanem az őket támadóknál.

Stimmel. Vörösök-zöldek, együtt teszik tönkre a világot.

Az MSZP-t kell választani, mert a minimális bér, nyugdíj, családi pótlék tekintetében teljesíthető ígéretet tettek. Ez volt eddig is az egyetlen amit teljesítettek, mivel az elvételben mindig magas szinten teljesítettek.

Ugyanez igaz Gyurcsány Ferencre és pártjára.