Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki Marxot koszorúz, vajon mi?

@ Mutimi

A cnn-nek azt mondta,: ezek a nacionalisták és hülye populisták szerelmesek a hazájukba........

Ő szereti a migránsokat- tette hozzá

Megtagadta a fejed lágyát.
Te, ti tagadjátok meg a keresztény
Európát. A nagy elődöket.
Mi van az EU zászlón?
Csillagok. És milyen csillagok?
Szűz Mária feje fölött lévő korona 12 csillaga.
Na ebből a keresztény Európából csináltok muszlim Európát, muszlim fészket te és a bandád.

Juncker, a vén levitézlett-kiérdemesült tróger, kiforgatja Orbán szavait, mert az eredeti, nem félre-értelmezett Orbán annyit mond, hogy az erős nemzetek szövetsége jövőképes. Itt a szövetség és az önálló-nemzeti karakter egyenrangú, míg a balos törekvés szétverné azt, amit az EU az alapítástól kezdve eddig működőképesen képviselt.

@ Mutimi

Eldől:-))))
Max háromkerekű való neki

A hézen a klímàt tagadta. Most az úniót :)

@Da Vinci

Ha csak "Vén, idióta alkoholista szennyláda." lenne még nem volna olyan nagy probléma. A nagyobb probléma az, hogy elhiszi magáról; érti a folyamatokat és irányításával kezelni is lehet.
Juncker miniszterelnökként hazájában is megbukott és bukott politikusként került az EB elnöki székében. Ez a nagy szégyen és elsősorban Merkel szégyene, aki teljes mellszélességgel kiállt mellette.

Nem Merkelnek kellett volna megnyitni a határokat, hanem az EU-nak kellett volna lezárni Görögországba. 2011-ben a francia és olasz kormány figyelmeztette az EU-t a migráns veszélyre. Lett volna idő felkészülni, de a figyelmeztetést a kukába dobták.
Merkel pedig nem Magyarország miatt nyitotta meg a határt és fogadta a migránsokat, hanem Németországért. Amennyiben a migránsok Görögországban rekednek, Görögország csődbe megy és magával rántja a német hitelező bankokat, a az eurót.

Orbán Viktor nem akarja megszűntetni az Európai Uniót, hanem vissza akar térni ahhoz amiért az alapítók létrehozták, a gazdasági szövetséghez, unióhoz.
A Juncker társaság pedig ideológiai, politikai alapon Birodalom kiépítésén munkálkodott, munkálkodik. Valami hasonlón, mint amilyent Hitler vizionált. Ez pedig azt is jelenti, hogy az EPP eltért az eredeti irányvonaltól és mára már semmi köze sincs a konzervativizmushoz, a keresztény kultúrához, de annál több egy eszement öreg ember hagymázas elképzelésének megvalósításához, amely Európát háborúba sodorná.

Válaszok:
Berecskereki | 2019. május 24. 17:53
@Berecskereki

Kiegészítem a mondatot.

Valami hasonlón, mint amilyent Hitler, Lenin vizionált.

@survivor

"Bár még megélném az EU összeomlását !!!!"

Ha nem lesz változás és továbbra is ugyanez lesz az ideológia, az EU 20 éven belül felbomlik, és még az sem zárható ki, hogy háború nélkül megússzuk.

@Bokros Birka

Szesztestvért