Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán Balázs figyelmébe:
Nemzetállamok Európája = eurorealisták.
Nem kérek érte copyright-díjat.

@luzitanxaver

"Az alapvető probléma ugyanakkor az, hogy amennyiben tényleg feláll a negyedik birodalom (aminek lokális ágensei ugyanúgy megvannak, mint 80 éve, ld.: https://bit.ly/2EpfPeE), akkor pontosan ugyanannyi esélye lesz a káeurópai országoknak az önállóskodásra, mint 1944 március idusán."

Nagyon passzol a "4.Birodalom előrenyomulása" képhez a tutiblogon a május 19-i cikkcímadás Strache félelmetesen könnyű tőrbecsalásának esetéről: "Anschluss" ..

@komik

Amerika, Kína, Oroszország nem mesterségesen, erővel, sebtiben összetákolt mesterséges birodalom, hanem évszázadok során kialakult természetes képződmény. Ezt felejtik el az európai birodalom létrehozásának hívei. Szövetséget létre lehetne hozni, de az csak az érdekek összehangolása mentén és nem ideológia vezérelten történhetne.

@a mór mehet

Nem zuhannak szakadékba, de a bővítés előtt gondosan kiszámolt a politikai, gazdasági hasznokról lemondhatnak. Pótolhatják azokat a bevándorlókkal.

Nekünk sem lenne fáklyásmenet, mert az előbb említett hasznok érdekében felszámolt gazdasági kapacitásainkat nehéz lesz pótolni.

"Az EP-választásokon az egyetlen valódi választóvonal azok között lesz, akik hisznek egy európai birodalomban, és akik Európát nemzetek uniójaként képzelik el."

Valóban csak két opció állna rendelkezésre? A magyarok többsége is egy harmadikat támogatna többségében.

Felmérések szerint a magyarok többsége egy olyan EU-t szeretne, ahol az integráció mélyülne, s egyben a többség azt szeretné ha országunk csatlakozna az Európai Ügyészséghez.

"A magyaroknak csak a fele, 51%-a, támogatja az Európai Unió tagállamainak szorosabb integrációját, azaz a közös döntéshozatal kiterjesztését újabb területekre. A megkérdezettek 42 százaléka ezzel szemben a jelenleginél lazább együttműködést és szélesebb tagállami döntési jogköröket szeretne, míg 7 százalék nem tudott vagy akart válaszolni."

"A magyarok 58 százaléka szerint hazánknak csatlakoznia kellene az Európai Ügyészséghez – derül ki a Závecz Research reprezentatív közvélemény-kutatásából, amely április második felében készült a 24.hu megrendelésére. Mindössze 25 százalék azok aránya, akik szerint nincs szükség a csatlakozásra, 17 százalék pedig nem tudott vagy nem akart válaszolni a kérdésre."

Sokszor az emberekre hivatkozunk. A politika mennyiben következetes?

Válaszok:
hhonor | 2019. május 23. 19:58
@hhonor

Megosztjuk hazánkat és Európát.