Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
@repulok

Miert kellene most az utodlast "megoldani"?

@antioxi

Elolvastam az egész cikket: tele van csúsztatásssal, ostoba félremagyarázással.

Ahhoz képest, h. történész, meglehetősen tájékozatlan.

Mintha elkerülte volna a figyelmét, h. a másik csapat mit tudott kormányon elkövetni. Háborús veszteséggel felérő nemzeti vagyon vesztést.

Az Orbán kormány épít, vasárol, vissza vásárol. Csak jobb annak a még fellelhető Seuso kincsnek Itthon!

Ez egy annyira buta alak, h. tényleg kár szemlézni.

Gyümölcseiről ismerszik meg a fa.

Az egyik társaságnak VOLT egy olyan szociálpolitikai rendszere, amely a segélyből élők számának duplázódásához vezetett és amlyet évtizedekig erőltettek a dolgozó, adófizető réteg rovására. Mindezt egy olyan országban, ahol az oktatás ingyenes. Micsoda ötlet az adüfizetők pénzéből támogatni a gyermekszületést oda, ahol végzettség, munka hiányában a gyermek ellátása SEM lehet biztosított, nem beszélve a nevelésről? Ennek tényleg csak az lehetett a következménye, h. EBBEN a rétegben növekedjék a teljesen felelőtlenül életre hívott gyermekek aránya, míg belátható időn belül ők legyenek kisebbségből, ha nem is többség, de majdnem. Ezért ki és mikor fog fizetni?

Ez még a Gyurgyák sakktáblájánál is érdekesebb probléma. Ki és hogyan fogja ezt a sokszáz éve tanulni nem igazán akaró réteget elvezetni az önfenntartás világába?

Sok igazsága van, de a fő mondanivalója, hogy egy válságot az Orbán kormány nem fog túlélni. Mármost ez nem olyan nagy bölcsesség: tetszőleges kormányok bele szoktak bukni a válságokba. A kérdés annyi, hogy Orbánnak sikerül-e elkerülni a kormánybukásig vezető válságot. Az eddigi kanyarokat pl. vette.

@néhai Ch.Pilot

Megpróbált valami újat, eredetit írni Orbánról, és a rendszeréről. Nem sikerült. Nem baj.