Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
@cutcopy

Ez csak a pártcsalád választásról szól, ha bárhogy is távozunk az epp-ből.

Szimpatikus, megfontolt, következetes benyomást keltett.

@kunfia

Abból, hogy ennyit foglalkoztok a Néppárttal, ennyire támogatjátok, látszik, hogy a Néppárt valóban elment balra a Kohli irányvonaltól, és már a magatokénak tekintitek. Közép pedig - amit Weber szeret állítani a Néppártról - nincs. Csaj jobboldal és baloldal van, vagy inkább globalista és szuverenista oldal van. Az elképzelt közép csak olyanokból állhatna, akiknek nincs véleményük.

Nem vág ide, csak a példa kedvéért hozom ide Karácsonyt, aki a parkolási téma szavazásakor tartózkodva középen állt, majd, amikor élére állt a helyzet hol a nyereséget hangoztató oldalon volt, hol önmagát mentegetve elismerte a veszteséget. Amikor pedig dönteni kell a veszteség elismerése, a szerződés felmondása mellet, akkor sem ő állt ki a placcra, hanem a jegyzőt jött elő a törvényességi óvással.

Karácsony tökéletesen leképezi a ma középnek mondott, Weber által is képviselt semmitmondó, de valójában liberális irányba húzó politikát.

@kunfia

Hogy a Jobbik mi volt, azt láthattuk, de hogy mivé lett, az nem is hasonlít ahhoz, ami volt. Balos partnerei átmenetileg felmentették a rasszista, antiszemita vádak alól, de ha osztozkodniuk kéne, rögtön rájönnének, hogy a Jobbik mégsem vállalható. Mindent elkövettek, hogy összemossák a Fidesszel, a Jobbikot nevezték a Fidesz titkos náci énjének, most pedig büszkén masíroznak együtt. A Jobbik most éppen kinek, milyen énjét testesíti meg?

A globalista mindent felülről kényszerítene másokra, ki tudja milyen körök döntései alapján, a szuverenista pedig maga döntené el, milyen formában, hogyan venne részt az egyébként nem tagadott globális együttműködésben.

Tarlós egyelőre sokkal eredményesebb polgármestere Budapestnek, mint az eddig egyetlen összehasonlítási alapként vehető, pusztán a látványos szereplésekben jeleskedő Demszky volt. Akinek az örökös kampányígéretként előadott négyes metróját nyolc évnyi MSZP-SZDSZ hátszél ellenére is másoknak kellett befejezni, hogy csak megy példát említsek.