Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
@

Tőled, aki férfi léte ellenére "néni" nickel nyomod, meglehetősen hiteltelen.

@Arlet

Nagyon torz a lelked. A fent ismertetett eljárásoddal a normalitáshoz tartozók 95%-át azonnal ki is iktatnád. Na de akkor ki fog nektek új és új buzi fiúcskákat szülni és nemzeni?

@

Tükröt??? A cikk maga egy glossza. Viszont hol írta a szerző, hogy vannak homokos barátai, vagy, hogy utálja a cigányokat?
Egy írásban felsejlő ellentmondásokat, inkoherenciát, netán tárgyo tévedéseket finom humorral pellengérre állítani, az lehet torz tükör. De, amit ideböffentél, az pontosan úgy illik ide, mint sz.r az ebédlőasztalra.

@krakken96

Engem nem zavarnana, ha otthon csinalnak es nem tennek kozuggye.

@krakken96

Ha 2 heteró faszi, az nagyon. Pont annyira, mintha homokosok lennének. (Újabban egyre több fimben premier planban nyomják.)
Ha egy ferfi és egy nő teszi, az nem. Persze nyilván nem mindegy, hol.

@

Nincsenek. De, tekintve, hogy egy egészséges társadalomban (azaz nem vmi muzulmán, vagy perverz ókori közösségben) számarányuk 2-3%, így nincs is sok esély rá.

@

Senki nem beszél a jogaik nyírbálásáról.
Megint csúsztatsz.
A fiamról kiderülne, akkor elfogadnám, és boldog életet kívánnék neki. De továbbra is betegségnek (nem gyógyitható) tartanám, továbbra sem tetszene, ha feszülettel a nyakában v. a s.ggében vonaglana a pride-on, és nem hiszem, hogy házasságot kellene kötnie brahiból az épp aktuális partnerével.