Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
@Zakar Zoltán Béla

Csoportelsők voltak már a meccs előtt:-)

*5

A Bozóki egy fasz. Elmondja, hogy Orbán semmi extrában nem tér el más kormányfőktől, ők is hosszú ideje hatalmon vannak, őket is újra meg újra megválasztják, nekik is voltak váltások a politikájukban, de az a különbség, hogy ők (Merkel, satöbbi) demokratikusak, Orbán meg nem, mer' nem. Ennyi, ez az érv.

Ennyit volt képes összeszedni a baloldal. És írnak erről egy ilyen kib... hosszú cikket a nagy semmiről. A liberális szellemi hulladéklerakat manapság sem képes hozzáadott értéket előállítani. Nem véletlen, hogy 2019-ben tarolni fog a Fidesz. Megin'. Könnyedén. Röhögve. Ezek egész egyszerűen nem ellenfelek.

"Aztán a Weber előtti fejet hajtás az olyasmit jelent, hogy az FPÖ vezetője előtt kijelenti, Weber alkalmatlan komoly, vezetői posztra? Érdekes meghunyászkodás."

Trombitás, Trombitás,
ez aztán igazán ööögyes csúsztatás részedről.
Ráadásul, annyira lenézed az olvasókat, hogy azt gondolod,
2 (kettő) hónappal korábbi eseményekre sem képesek emlékezni.

"ez már az a szint, ahol Orbán kénytelen meghátrálni. Fejet hajtott Angela Merkelnek s most Manfred Webernek is. Megjegyzem, Trumpot viszont csodálja, annak ellenére, hogy nem fogadta őt a Fehér Házban.”

: )))))))))))))))))

@tango47

Fodor Gabriella tálentumát az élet igazolta. Mindig van lejjebb. Amikor Bősz Anettért 70mFt-ot kért az mszp-től :)

Szijjártónak lenne humorérzéke, egy angolai alkonzuli állást felajánlana Gabikának, de akkor tényleg ott legyen, ne valami rózsadombi kávézóban bassza az idejét!

@kamasuka

"egyes fideszesek ki akarnak egyezni az ellenzékkel"

Kivel? Miről? Minek?

@kamasuka

"Gyurcsány kapcsán is egy dolgot olvasnék el szívesen, azt, amit a szőlészet, borászatról írt."

Azt már megírta más..

@kamasuka

"Bozókival (is) ua baj, mint a többivel. Kikerült a prixisből, ahelyett, hogy várt volna a sorára, és most anyagilag sokkal jobban állna, mint Fideszes. Nem, helyette kis koncért ment, és most Magyar Narancsozhat kénye kedvére."

Vagy Zazri! Marad a seggén a Főnök Polgári Körében, ma már munkaügyi államtitkár is lehetne az EMMI-ben belátható életpályával, Kriszta asszonya se sipákolna folyton, hogy mi lesz velünk és akár szolid Boss öltönyben járhatna ( Zazri), a stylist esetleg lebeszélné a a vörös kardigánról, meg a buzi lakk-kék csőnaciról az X lábaihoz, mert akkor könnyen buzinak nézik a lumpenek. Erre most szerencsétlen influenszerkedik valami Reformkor II. újabb kamuval. Elmúlt negyven és itt tart. Deák Ferenccel keveri magát, már azt sem tudja fiú-e vagy lány.

" Hiszen ma már demokratikus európai politikusok alig állnak szóba vele – nem véletlenül utazott el egy tárgyalásra a Zöld-foki szigetekig"

Igen, ez pontosan így történik. :) Timmermans EuroNews blöffje elöl sehova máshova, a Zöld-foki szigetekig futott.

Ezeknek a bozókiknak van valami az LSD világon túl?

"Szögesdrót építése és a feszültség gerjesztése helyett engedni kell a jelentkezőket bevándorló vízumért folyamodni."

Ez hol él??