Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hányszor bizonyította már, (a többiekről nem is beszélve) hogy alkalmatlanok mindenre. Bangóné a pártjának okozza a legnagyobb károkat, de az emeszpétől már megszoktuk, hogy egy önpusztító párt. Elég csak Gyurcsány ámokfutására gondolni. Mindezek után összebútoroznak vele.
Mondjuk ki. Az emeszpének vége. Öngyilkosok lettek.

Válaszok:
hátakkor | 2019. április 26. 14:45

Nem értem ezt a patkányozás dolgot. Ellenzéki képviselőknek rutinválaszuk kell hogy legyen arra a kérdésre, miért ilyen magas a Fidesz támogatottsága. Médiatúlsúly, korrupció, választási rendszer, diktatúra, satöbbi, lehet válogatni a konyhakész válaszok közül.

Válaszok:
ThunderDan | 2019. április 26. 18:04
kalotaszeg | 2019. április 26. 18:49

Petővel másodszor értek egyet.
Most alapvetően igaza van, de Bangone maradni fog. Egyetlen ellenzéki párt vagy képviselő sem határolódott el tőle. Ezzel az egyetértésüket fejezik ki.

Válaszok:
ThunderDan | 2019. április 26. 18:07
@szerafim

Riszpekt a Népszabadság egykori főszerkesztő-helyettesének ezért a megszólalásért.

@Negue

Nem biztos. Pont a választóiknak akarnak megfelelni. Ahogy Kecskeházy is kecske dugatástól remélte a kétharmadát.

Válaszok:
Negue | 2019. április 26. 15:26
@hátakkor

Lehet. De akkor se tanultak belőle, ugyanis akkor se jött be.

@robinzon

Bunkóné most boldog hogy ezzel a huszáros beszólásával előzi Kunhalmit az ismeretségi vetélkedőjükön.

@twist

Az msz(m)p mindig ciki volt.

@Kanóc

Van benne valami, de legalább el mert térni a fősodortól.

@kamasuka

Mekkora agymosás:-) 2016-17- es adatokat mutogat. Én meg úgy tudom, a régiónkban nagyjából egyforma a migráció elutasítottsága manapság.

@Kanóc

Ha sokszor bökdös, majd kilökik.
Néhány média már elhatárolódott Bangonetol, de politikus egy sem.

Ezt a Petőt nem cserélte ki valami ufó pár héttel ezelőtt?
Azóta kifejezetten normális. :))))

@Megtalálta

Na igen.
De hát megmondta, kellett egy k...va erős kép. :)))))) Hát ez most az lett. :))))))))

@pollip

ÖSSZEFOGÁST!!!

(Ugyebár amikor Sneider meg Gyöngyösi meg Szávay vállalhatatlan szövegeiről kellett volna véleményt mondani, akkor is addig jutott el pl. az MSZP meg a DK, hogy az a "Jobbik belügye"... és persze hogy ÖSSZEFOGÁST!!!)

@kata56

Igen, ezek észre sem veszik magukat... tök hasonló módon poénkodott kínosan 2002-ben pl. Újhelyi is élő tévéadásban, amikor - KACKAC! - "ördögi köröknek" nevezte a polgári köröket, csak akkor abból nem lett lárma (hogy Hont Andrást idézzem.)

Ostobák.

@szerafim

Remélem, addig marad, amíg magával rántja szabadesésben a maszopot.

@Megtalálta

Akit a Jóisten elveszelyt, annak előbb elveszi az eszét; értsd az álnok hazugságra való képességét. Bangóné már leplezetlenül adja azt, aki egy gátlástalan, primitív, embermegvető manipulátor - és bazári ripacs.

@mvpmaci23

Természetesen! Egyébként én is egy "kincsnek" tartom! Gyurcsányt is!

@hentes

Hát elérkeztünk erre a pontra is...Mindenki azt mond ,amit csak akar.

Bangóné intellektuális téren a nullpontot jelenti, Te is e felé konvergálsz, a hentesek is jó nyilasok voltak. Ha az ember belegondol, hogy az MSZP-ben ott ül az értelmiségi Hiller István, s ez a primitív bunkó Bangóné is, akkor elgondolkodik.

Milyen jövőképet nyújt a társadalom számára a mai MSZP? Az MSZP vezetősége, tagsága 2019-ben közösséget vállal egy patkányázó képviselővel - s kérem szépen ne tessék itt a hülyét megjátszani, hogy az értetlenek értik félre - , mi az a morális határ, amit már nem lehet átlépni?

Ma a Szecskában büdös zsidó voltam, mire kioktattak, hogy Bangóné óta demokrácia van. Mindenki kimondhatja azt, amit gondol a másikról. A konzervatívok patkányok, de Ők is nyugodtan büdös zsidózhatnak.

Jogszabály módosítás....a zsidózás és a patkányozás új kodifikációt igényel, vagy Bangóné, mint mérföldkő óta mindenki szabadon zsidózhat, s nem kell a zéró tolerancia, s mindenki patkányozhat, vagyis innentől kezdve joghézag áll fenn, ha a patkányozót nem ítélik el, akkor az antiszemitát sem szabad, nincs hozzá jogalap.

Az MSZP szellemi mélyrepülése botrányos. Még a 90 utáni nagy harcok idején írta egyszer Eörsi István az ÉS-ben arról, hogy miként harcoljunk a politikai ellenfeleink ellen. A szellem, az intellektus erejével kell egy olyan miliőt teremteni, amely elvonja az oxigént a szélsőséges gondolatok elől.

Kérdezem, hogy van itt a szellem, az intellektus bangóné, de az egész MSZP részéről. Hiller, Tőled bocsánatot kérek, Te a kivétel vagy, igazából neked kellene holnap bejelentened, hogy kilépsz az MSZP-ből, hogy emberileg, értelmiségiként ez már Neked is sok.

István, várom a bejelentésedet.....

Tömör és velős. Már többször lájkoltam az írásod, mi van veled?
Azelőtt olyan kekec voltál.

Úgy látszik a kis Hont Gábor egyedül marad.

@a mór mehet

igaz!
Ez valahogy belémfolytódott.
:-)