Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Macron elterelő politikai kampánya.

@alex.leopardi

"nem látom a néger barátait"
Ők a "csővezetékkel" vannak elfoglalva. Most nyújtják. ;-)

9.11 Újratöltve. Bush elnök akkoriban igen gyenge népszerűségén nagyot dobott, hogy a támadás után tűzoltókat tüntetett ki, szerintem Macron ugyanezt a receptet követi, miközben a Cselekvőképes Elnök szerepében tetszeleg.

Rövidzárlat volt - állítólag.

https://hvg.hu/vilag/20190418_..

@Takita

"Ma már olyan automata berendezések vannak, amelyek a hangjelzéssel egyidejűleg már oltanak is."

Aham.
Csakhogy itt nem pl. egy szállodáról, vagy egy irodaépületről van szó, ahol az azonnal beinduló vízsugarak a tűzoltás során viszonylag könnyen helyrehozható károkat okoznak az épületben és a berendezésekben. Itt is idézem:
... il est très compliqué de doter ces bâtiments anciens d’appareils d’extinction automatique. D’abord pour des raisons architecturales. L’autre problème majeur, de ces équipements c’est, paradoxalement… les risques qu’ils font courir au bâtiment.
« Les systèmes d’extinction automatique peuvent se révéler extrêmement destructeurs, assure l’ancien patron des sapeurs-pompiers de Paris. C’est toujours très délicat de les installer car cela se déclenche très rapidement et peut tout simplement détruire des œuvres inestimables. » En clair, les systèmes anti-incendie font « courir plus de risque et causent plus de dégâts qu’ils ne sont utiles en cas d’incendie. »
http://www.leparisien.fr/faits..