Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az euró sem véd a válságtól.
Erre több példa is van.
A 2008-as gazdasági válságból az USA-nak elég volt másfél év a kilábaláshoz, az EU-nak pedig két és fél év sem.
Görögországot sem, ahogy Olaszországot sem védte meg az euró a válságból.
Vajon miért nem vezette be eddig az Egyesült Királyság, Dánia és Svédország az eurót, mint közös fizetési eszközt?

Az euró bevezetése nem emocionális, politikai kérdés, hanem gazdasági, pénzügyi és racionális kérdés kell, hogy legyen.

Az euró csak nevében euró, de tartalmában német márka. Aki ért a gazdaságoz, pénzügyekhez az érteni fogja ezt a mondatot. Aki nem ért hozzá, az úgy nyilatkozgat, ahogy ezt Tordai Bence és Bárány Balázs teszi.
Csak remélni lehet, hogy ők és a hozzájuk hasonlók nem kerülnek döntési helyzetbe, mert akkor visszatérne a gyurcsányi időszak.

Soros óriási pénzeket költ ezekre a hazaárulókra, érdemes szétnézni a média minden szegmensében.

Soros az utcára küldte a gyökértelen zsoldosait, és a Soros szolgálatában álló média - ATV, Klubrádió, s a többiek - hatalmas elánnal szálltak be a választási kampányba.

A Klubrádió egyik gyöngyszeme, a cigányok érzékenyítése, Orbán elleni hangolása. Miközben a balliberális oldalon egymás között Orbánt csak cigányként nevesítik, ki sem mondják a nevét, csak összekacsintanak, a cigány.

Tegnap a Klubrádióban hullajtottak könnyeket a szegény sorsú cigányok felett. Pont olyan volt, mint amikor a milliárdos D.Klára fakad könnyekre a szegények, a hátrányos helyzetűek kapcsán.

Amikor kedves férje alatt semmit sem tettek a cigányság felzárkóztatása érdekében. S ezt a lehetőséget megkapta a Klubrádióban hirtelen szociálisan érzékennyé vált zsidó értelmiség is.

Ellenzéki oldalon most mindenki megkapta a kottát Sorostól, mindenki felmondja a leckét, miközben azt hiszik, hogy a magyarok mindannyian sötét bunkók, s már elfelejtették, mit jelentett a balliberális kormányzás okozta, államcsőd közeli állapot, mit csinált Bokros, Gyurcsány, bajnai és társaik.

Olyanok mondják fel Soros leckéjét, akik semmihez sem értenek, Soros országokat tett tönkre, most ezeket a hazaárulókat fogadta fel arra, hogy az euróhoz való csatlakozást szorgalmazzák. Az euró, de az EU is meg fog szűnni.

Olyan jó lenne ha az emberek, a Belvárostól a lakótelepig végre felismernék, hogy a balliberális elitnek csak a szavazataik kellenek, azért, hogy ismét odaüljenek az állami csöcshöz, s abbéli pozíciójukban eladhassák az ország megmaradt vagyonát, s betelepíthessék az országba fél Afrikát, az arab világot.

A magyarországi zsidóság nagy boldogságára....

Jean-Claude Juncker, elnökségből elégtelen
https://szazadveg.hu/hu/hirek/..

Az ő követője lenne Weber?

Lendvai Ildikó nagy beismerése

Világossá tette, hogy más pártoknak a választók voksai kellenek, a szocialistáknak csak az értékeik. Ezt 2006-2010 közötti időszakban be is bizonyították.
https://www.youtube.com/watch?..

@Sumi

Ez nem az én értékelésem. Én egyes fölé értékelem. Másként fogalmazva; mínusz előjellel egyes.
Nulla nem lehet, mert az minimum stagnálást jelentene.

Igénytelen, szar troll.