Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
@Grosvenor

Nem ő tehet róla, hogy nem érted:-))

@olvaso9

Miért, szerinted van ennek az embernek egyetlen önálló gondolata?

@Selamat

"példátlan az a hazugságcunami és alaptalan rágalmazások tömege, amit a "toleráns" szoclibsik, akár itthon, akár nyugatról a magyarok 90%-ra zúdítottak."
Mi ez a 90%? Magyarázd meg kérlek.

@KannibálTatárÚr

Mit zártak el? A BMW azért jött ide, mert még a szlovákoknál is nagyobb támogatást nyújtottak itt neki a multiellenes szabharcosok. 10 évig a mi adónkból fizetik a munkásaikat. Miről beszélsz????

@Grosvenor

Elég furcsa értelemben használod a demokrácia kifejezést.

:)))))

@llnnhegyi

:)))))

@Kiss

Mi inkább DAKOTA közmondásokkal operálunk. (Mert a dakoták mind ránk szavaznak :)))

"Végignéztük a Magyarországra zúduló sértegetéscunamit, lenyeltük a sértő címlapokat, türelemmel meghallgattuk a fenyegető nyilatkozatokat."

Magyarországot nem érte sértegetés cunami.
"VIlI. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!"

Ugyanakkor sajnos magunk adott körei amortizáló, valótlanságokat, rágalmakat hirdető megnyilvánulásokkal, tartalmakkal lepték el az országot, lássuk akár politikai, plakátkampányainkat (ki találta ezeket ki, ki hagyta jóvá ezen embert és alapvető emberi értékeket romboló haladási irányokat?)

Tanulnunk kellene magunknak is hibáinkból, mert nem először szaladunk bele meglepődve az élet igazságaiba és egyre nehezebben tudjuk kezelni hibás lépéseink következményeit.

"Amilyen mértékkel mértek, olyannal fognak majd nektek is visszamérni. Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre? Hogy mondhatod embertársadnak, hogy hadd vegyem ki a szemedből a szálkát, amikor a magad szemében gerenda van? Képmutató! Előbb vedd ki a gerendát a saját szemedből, s akkor hozzáláthatsz ahhoz, hogy kivedd a szálkát embertársad szeméből!"

Válaszok:
hhonor | 2019. április 5. 07:59
@hhonor

A politikai eszköztárunkban gyakran fogalmazunk meg valótlanságokat, fals igazságokat, gyakran uszítunk mások ellen, hivatkozva az országra, magunk hátralépve, mosva kezeinket. Azt gondoljuk, hogy magunk vagyunk mindennek a rendezője s ezzel el is van minden intézve. Önámítás. Minden megnyilvánulásunk következményeket generál, magunk irányába is, ha akarjuk azt, ha nem, akkor is, ha manipulatívak és csomagolva tálaljuk, akkor is ha minden a paravánok mögött történik. Felettünk álló törvényszerűségek, igazságok működnek világunkban, amelyek nem hozzánk igazodnak, hanem magunk dönthetünk arról, hogy kívánunk-e azokhoz igazodni vagy sem.