Összesen 178 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

HOGY MI VAN?

Anyám, borogass!

Tudják-e ezek, mi az értékteremtő munka? Van valami halvány segédfogalmuk arról, mennyit kell DOLGOZNI, NEM elmélkedni, beszélni, írkálni ahhoz, h. az ember valamire jusson, működő lakása legyen, ruha, cipő legyen rajta, tele legyen a kamra?

Iszonyat.

@Einar

Azt mondja, a momentum mögött széles társadalmi bázis áll. Ez igaz, de ha nem szavaznak rá:-))))))

@kispufi

Szerintem is ő van buborékban.
Egy szűk körben kutat és általánosít.
Az usa-ban növekszik a marxista fiatalok száma, lehet, hogy ott kutakodott?

@Zokni

Szerintem is sok az ellentmondás.

@Zokni

Fordítva ülsz a lovon. Éppen ti vagytok azok, akik a baloldalt az O1G jelszava alá egyesítitek. Ezenfelül pedig nincs semmi. Már ha eltekintünk a 48.000 Ft-os gyerekenkénti európai családi pótléktól, amit egy törpepárt hangoztat.

"Most fut fel itthon az új baloldal"

Na ja! A kérdés, hogy hova?

Szerintem Kiss Viktor utópisztikus új baloldala - ha egyáltalán létezik ilyen - sorsa ugyan az lesz, mint Bajnai Gordon által létrehozott formáció.
A Momentum lenne az új baloldal? Még viccnek is rossz.

@Einar

Annyi bizonyos, a média-egyetemek-hollywoodi Művészet/opiátok által gyíkmellűvé visszametszett mai fiataláldozat egyetemi baloldal hatalmas győzelemként és a SZABADSÁG LEGFELSŐBB FOKAKÉNT fogják érzékelni és telekürtölni a világot, ha a nekrofilok, a buzik, a gender, lmbtq és a többi 65 nemi másság abszolút szabadon, gyerekek között "hódíthat", élheti ki korlátozásoktól mentes liberális ösztöneit...
Ez pontosan a fehér ember halála!!!
Amit Richard Coudenhove-Kalergi előírt és napjainkban G. Soros nevéhez kötődik.
Persze, két fecske nem csinál nyarat, mindenki tudja, sokkal nagyobb dögmadár/Rothschildok mozgatják a szálakat...

Tipikus balos akadémikus. Semmi extra.

@Vanvélemény

A fiatalokra gondolt, mint lehetőségre. De hát nekik sem kell a momentum.

@Zokni

Emlékszel, amikor probléma volt és a franciák nem tudták megoldani? Az oroszokat kellett hívni........
Anno az oroszok építették, logikus, hogy a bővítés is orosz legyen. Ja, és a dolgozók véleménye szerint is az orosz bővítés a jobb. Ők értenek hozzá, tudják, mit beszélnek.

@zolizolizoltan

A riportalany hivatkozott rájuk.
A momentum még bármi lehet:-))))) nem hitelesek, simán æthúznak balra, ha az érdekeik azt diktálják.

Aha. Van valami, amely nem tudja, hogy mi, csak azt, hogy nagyon baloldali és máshogy gondolkozik Marxról, mint Marx.

@Zokni

Nem, te eszed meg a zöld hülyeséget. A németek is szép suttyomban visszaállnak az atomenergiára. Mert a csodás villanyautóknak is kell ám a kakaó.

@1000bocs

Szépen összeszedted!

@krakken96

És ebből következik, hogy a mai liberalizmus minden, csak nem klasszikus liberalizmus. Sőt, leginkább annak az ellentéte.
Mégis annak az értékeire hivatkoznak sajátként.

@westend

Azért elég meredek volt az, hogy "Marx ideológiája voltaképpen izgalmas, modern, csak a rátelepedett sztálini értelmezés szúette volta miatt hiszik irrelevánsnak" - mi lenne, ha valaki próbából elmondaná ugyanezt Hitlerrel? És Marx is beszélt a tőkés osztály felszámolásáról, szóval semmivel sem jobb a náciknál.

@vakhangya9

A ti felelőtlen politikusaitok képesek arra, hogy Magyarország áramellátását veszélyeztessék, de legalábbis rákényszerítsék arra, hogy drágán vásároljon más szolgáltatók készletéből.

Ideje lenne barátságba kerülni a valósággal, mert ha hatalomra kerültök és nem lesz mivel tölteni a villanyautót és az okostelefont lehet, hogy a támogatóitok fellógatnak benneteket a lámpavasra. Mert mi most is tudjuk, hogy már megint az ország érdekei ellen vagytok, de mint 2006-ban megint lesz egy réteg, aki pofáncsapódik a valósággal és ki tudja mire képes.

Hagyd már abba ezt a végtelen ostobaságot, mert csak nevetségessé teszed magad!

Idióta bölcsészek nem létező energiáról álmodnak és te meg néhány stupid el is hiszi nekik.

@22-es csapdája

Az értelmes munka nyilván nemcsak, sőt, fizikai. Az író a felkészültségével szerintem leginkább a fizikaira lenne képes, mert az értelmes szellemi munka többnyire reális. Nem nézem ki belőle, h. a gyakorlati élet , a számok világában megfelelő tájékozottsággal rendelkezne.

@vakhangya9

Tudod mikor vagy te villamosmérnök! Hazudsz, mint a vízfolyás. Ha villamosmérnök lennél, akkor lenne fogalmad az energia mibenlétéről. De nincs.
Magyarország számára nincs a mai viszonyok között alternativa (jó tudom, a hozzád hasonló ökrök már Franciaországban törvényjavaslatot is nyújtottak be olyan technológiára, ami nem is létezik)

De a kanyarójárványt, ami ma a világban tombol, azt is egy gátlástalan szakembernek köszönhetjük, így bármi előfordulhat. De egy biztos: ritka egy féreg vagy, az már biztos.