Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Klasszikus "demokrata" reakció elveszített választást követően: hibáztass, vádolj mindent és mindenkit, egyedül saját magadat ne!

@22-es csapdája

Ezek a "demokraták" abban hisznek, hogy nem ők veszíthetnek el választást, ha ez mégis megtörténik, az csak valamilyen csalás, összeesküvés eredménye lehet.

Ha egy "demokrata" ellen indult volna ilyen vizsgálat, ez az eredmény részükről egyenlő lett volna a felmentéssel, a hazug vádak cáfolatával. Most viszont mindent fenntartanak, mert valami nem stimmel, csak hát nem sikerült bizonyítani.

A szokott kettős mérce.

A Mueller-bizottság nem talált bizonyítékot az amerikai-orosz összejátszásra

1. "Muellert 2017 május 16-án fogadta Donald Trump, hogy arról egyeztessenek, úrja kinevezze-e az elnök Muellert az FBI élére. Nem nevezte ki.

2. Másnap Rod Rosenstein helyettes államügyész kinevezte őt annak a speciális bizottságnak az élére, ami a 2016-os elnökválasztásokkal kapcsolatos orosz befolyást volt hivatott vizsgálni."
Ez egy mára végtelenné váló történet legújabb fejezete. Sok más mellett
---az Antant-háborút későbbiekben hitellel ellátó FED-et, 1 évvel Szarajevó ELŐTT titokban létrehozók,

---a Lindbergh-kisgyermeket elraboltatók, meggyilkoltatók ténykedése, hatalomterrorja, a sémi gátlástalanság egészséges, Krisztus-i emberi ésszel felfoghatatlan.

@22-es csapdája

Ha képtelen vagy legyőzni, tedd tönkre a becsületét!