Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
@kálmi

Nincs döntés.

A nemzetközi ballib és zöldek rendesen betámadták Webert, hogy szétverjék az epp-s és Timmermans legyen az elnök. Mi ehhez csak eszköz vagyunk, amit ellenünk felhozni, az alproblema. Weber meg gyenge ahhoz, hogy megoldja a helyzetet. Weber került kutyaszoritoba, nem mi.
Majd meglátjuk, ki nevet a végén?

@Kerge Ló

"Ceterum censeo Carthaginem esse delendam"
Kedves Ló Úr! Ön már senecai magasságokban jár. Továbbképzésként ajánlanám a vörös khmerek ill. a kínai kulturális forradalom tanulmányozását.

"meg akarták szüntetni azt a versenyelőnyt, hogy diákok egy képzéssel két diplomát kapjanak.” Hja, és német diplomát lehetne adni a müncheniekkel együttműködve?
Megjegyzem pl. nálunk az angol nyelvű orvosképzést befejezve, egy teszt kitöltésével a magyar diploma egyenlővé válik az amerikaival. Az összes magyar orvoskar is bezárható lenne ezek alapján.

@kálmi

Jaj, hat hadd dolgozzon meg az EPP azert, hogy kizaratassa Orbant! Es hadd lassa mindenki, hogy Webert a szoclibzold farok csovalja!
Tiszta vizet a poharba!
Majustol ugyis mas szelek fujnak, de addig legalabb korvonalazodnak a szimpatiak es az antipatiak, meg mielott uj szovetsegek kottettnek!

@makám

Es akkor kivel toltal ki?

@makám

Rosszul teszed. Akkor kevesebb képviselője lesz a Fidesznek.
Az epp sorsa a szétesés, de lehet, hogy csak választások után történik meg.

A CEU kapcsán lehet leginkább átlátni a Soros-manipulációs-szitán...

Ennyit tudok javasolni: Állami intézményben ezentúl ne vásároljanak BMW-t, és ne fogadják el a CEU diplomát. Én így fogok tenni a jövőben. A CEU diploma nem tudományos képzésről, hanem politikai indoktrinációról árulkodó papír. A BMW meg baszódjon meg, ha ezt a geciputtony CEU-t támogatja.

Válaszok:
Ján Fortunák | 2019. március 20. 12:23
@drkovax

Nemsokára kiderül.

@Megtalálta

Ha állami intézményben nem fogadnának el ceu-diplomát, akkor ugye Kovács Zoltánnak is kampó?

@Kerge Ló

Kár lenne azért az épületért. Az biztos, hogy hasznos dolgot is lehet ott művelni, ha ki lehetne takarítani onnan ezt a rohadék janicsárképzőt.