Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a baj, Robi bátyám, hogy a magadfajtáknak, akik egykor a Szovjetuniót és az egyik legembertelenebb eszmét, a kommunizmust dicsőítettétek, nem lett felmutatva a piros lap, hogy stílszerűek legyünk.

Így most, immáron "európai demokrataként" ti kívánjátok megmondani, minek hogyan is kellene működnie.

@vakhangya9

Vagy a választók. Akik képesek a Fideszre szavazni. A rendszerváltás előtt bezzeg nem volt ilyen gond! Azok voltak a szép idők, igaz-e?

@vakhangya9

Azért nem viszitek semmire ellenzékként, mert teljesen hiányzik belőletek az önvizsgálatra való készség. Hibás itt a választási rendszer, a be nem avatkozó EU, a tanulatlan vidéki szavazó, meg persze a populista Fidesz is, csak ti nem.

Robi!
Biztosan azt szeretted volna írni, hogy az EU nem az uniós tagállamok focipályája, hanem a globális nagytőkéé, majd az eredeti írásodat visszadobta a főszerkesztőd. "Robi, ne hülyéskedj, csak nem haragítjuk magunkra a kenyéradóinkat.

Már elfelejtetted, hogy Az Est, Az Ujság, az Esti Kurir, a Világ, a Magyar Hírlap, a Népszava az OMKE, Fenyő, Chorin /GYOSZ/,TÉBÉ, Egyesült Izzólámpa és Villamossági Rt., a Goldberger hatalmas anyagi támogatásával tudott a felszínen maradni.

A Népszava, lapunk most is csak a nagytőke támogatásával tudja a munkásképviseletet, azellenzékiszerepet ellátni.....

@paraklétosz

Pedig Weber már kitalálta a sárga és a piros lapot:-)))))
A cikkíró ezt nem tudja?

Szánalmas.