Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rejtély, hogy ezek minek születtek meg.

Egyébként ez a baloldal új irányvonala? Ne akarjunk annyira szaporodni? Miért nem Afrikában házalnak az ilyen nagyívű elméleteikkel?

@ Mutimi

Ne várd azt, hogy "mesterdiplomával" valaki értse a helyettesítési rátát. "Biotechnológus". És tagja a zöld halálkultusznak.

Van egy szuper öko-ötletem. Nem kell hozzá csúcstechnológia, és instant CO2 kibocsájtás nyereséggel jár! Akasszuk fel a liberálisokat!

@Hájas Gerzson a gendertan professzora

Ez a szép új zöld jövő. Robotok és migránsok. Néger informatikus programozza a gyapotszedő gépet. Hát nem maga a megvalósult álom?

@avízazúr

A családomban van két robotika mérnök és két gépészmérnök. Egyöntetűen állítják, hogy a robotikában a hatvanas évek óta nem történt semmi. Ami most folyik az nem más, mint hogy az informatika javul alattuk.

Igen, a Boston Dynamics tud valamit, de az az USA hadseregén kívül senki számára sem nyilvános. Már ha igaz, amit a szemünkkel látunk. Mert kifelé a látványon kívül semmi sem jön.

Persze lehet, hogy a bölcsészekre kellene bízni ezeket a kérdéseket is. Ők már megoldották az energiatárolást is. A robotika is a zsebükben van, nem kell pánikolni.

@Laudaricus

Már írtam a nyugdíjrendszer egy pilótajáték. A világ legnagyobb pilótajátéka. Jó régen működik, de elkerülhetetlen a bedőlése. És azért pilótajáték, mert azt hazudja, hogy elég befizetned a pénzt. Pedig magad alá is kellene szervezni azokat, akik majd értéket raknak a pénzed mögé. A robot nem fog beszállni, neki ugyanis nem kell nyugdíj.

Dodó, ez a te embered.

A korosztályok egyensúlyát kell fenntartani.

A szerző biotechnológus, az LMP debreceni politikusa.

Rostand művében: Cyrano de Bergerac (Orr monológ) ilyen megállapításokat tesz:

"Ha volna önben szellem és tudás.
De szellemet, boldogtalan dudás,
Ön sose látott s tán azt tudja csak,
Hogy hülye fráter is lehet lovag!"

Ennek analógiájára lehet mondani, hogy az LMP debreceni politikusa is lehet hülye fráter, ha ilyen hülyeségeket állít.